Connect with us

Érintőkijelzős új szupermobil

Kütyük

Érintőkijelzős új szupermobil

Élőfotók és egy videó az LG új csúcsmobiljáról.

Az LG egyik legújabb mobiltelefonja mindenképpen alkalmas arra, hogy alaposan felhívja magára a szakma és persze a vásárlók figyelmét. Mint ismeretes, az LG nemrégiben jelentette be, hogy nem kevesebb mint huszonegy terméke kapott iF Product Design Award 2007 díjat. Ezen termékek között szerepel többek közt néhány számítógépes monitor, egy hűtőszekrény, pár plazma televízió, valamint egy notebook, ezenkívül pedig több mobiltelefon. A díjazott mobilok között található a KG810 típusjelű első szétnyitható csokimobil, a KE820-as és KG320-as kártyatelefonok, valamint a KG920-as 5 megapixeles kamerás mobil.

A népes lista végén meghúzódik egy bizonyos LG KE850-es mobiltelefon is, melyről az eddigiekben vajmi kevés információ állt a rendelkezésünkre, most viszont röviden áttekintjük, hogy pontosan mit is lehet tudni róla. Az LG KE850 tulajdonképpen nem más, mint egy elegáns Chocolate Phone designt kapott, ultra-vékony kialakítású mobiltelefon újdonság. A készülék érdekessége abban rejlik, hogy előlapjának szinte az egészét betölti a nagyméretű folyadékkristályos kijelző, mely alatt nem is találunk hagyományos szám/karakter billentyűket, hanem csak néhány fontosabb funkciógombot. Mondanom sem kell, hogy a TFT LCD érintésérzékeny funkcióval bír. A panel felbontása egyébként 240×400 pixel.

Az Apple iPhone-ra emlékeztető készülék hátlapjának felső részébe került a digitális fényképezőgép modul: az optika mellett egy LED-vakut és egy kis tükör felületet is elhelyeztek a fejlesztők. A többek közt videórögzítésre is alkalmas kamera lelke egy 2 megapixeles CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. A belső memória kapacitásáról sajnos nincsenek pontos információink, de azt tudni lehet, hogy a telefon microSD memóriakártyákkal bővíthető.

A sztereó FM rádiós, GPRS és EDGE kompatibilis LG KE850 várható árát egyelőre sűrű homály fedi. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a forgalmazás valamikor március-április magasságában fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom