Connect with us

Elforgatható kijelzős, TV-vevős HSDPA mobil

Kütyük

Elforgatható kijelzős, TV-vevős HSDPA mobil

Élőfotókon az LG érdekes kialakítású, multimédiára kihegyezett új mobilja.

Az LG KU950 típusjelzésű dél-koreai jövevényről első pillantásra könnyen azt hihetjük, hogy egy szétcsúsztatható kialakítással rendelkező, hagyományos sliderphone, ez azonban nem így van. A nagyméretű kijelzőt tartalmazó fedlap ugyanis nem elcsúsztatható, hanem elforgatható, még pedig 90 fokkal. Ebből, vagyis a widescreen megjelenítési módból már könnyen kikövetkeztethető, hogy a telefonban többek közt egy TV-vevő is helyet kapott. A készülékkel DVB-H szabványú digitális televíziós adások nézhetők.

A QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű (262 ezer színárnyalat), 2,4 colos képátlójú TFT kijelzővel szerelt LG KU950 alaphelyzetben 102 milliméter hosszú, 52,6 milliméter széles és 19,3 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 116 gramm. Ebben a tömegben egyébként már az akkumulátor is benne foglaltatik, mely 950 mAh kapacitású és maximum 100 órás használati időt tesz lehetővé.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott telefon természetesen GPRS Class 10 kompatibilis, de ami ennél sokkalta fontosabb, hogy UMTS mellett akár HSDPA hálózatokban is használható, és segítségével maximum 1,8 Mbit/s-os letöltési sebességet lehet elérni.

A digitális fényképezőgép modullal nem különösebben nagy, 1,3 megapixeles felbontású fényképek készíthetők, melyek aztán a 60 MB-os belső memóriában, vagy microSD (TransFlash) szabványú memóriakártyákon (maximum 2 GB) tárolhatók el. Említést érdemel továbbá a Bluetooth és USB adatátvitel, az e-mail kliens, a Java MIDP 2.0 támogatás és a fejlett MP3 lejátszó.

Az LG KU950 ára 599 euró, vagyis mintegy 150 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom