Connect with us

A legfrissebb navigációs újdonság

Kütyük

A legfrissebb navigációs újdonság

Navigációs utasítások és zene vezeték nélküli integrációja az autó hangrendszerén keresztül.

A TomTom bejelentette vadonatúj, FM jeladós rögzítőjét, mely egy olyan, a szélvédőre helyezhető tartó, mely lehetővé teszi a vezető számára, hogy az autórádió vezeték nélkül játsza le a navigációs utasításokat, telefonhívásokat és zenét a TomTom eszközökről.

Az FM jeladós rögzítő kompatibilis a teljes TomTom Go családdal, ára 49 euró (12 ezer forint) és 2007 februárjától lesz kapható a kiskereskedőknél szerte Európában. A TomTom az első hordozható navigációs eszköz gyártó Európában, mely elérhetővé teszi vásárlói számára az FM technológiát.

Az FM jeladós rögzítő a TomTom Go eszközről sugározza a navigációs utasításokat, és zenét az autórádióra, egyfajta rövidhullámú rádióállomásként működve. A TomTom Go felhasználók egyszerűen csatlakoztatják eszközüket az új FM jeladós rögzítőhöz, az autórádiót egy használaton kívüli FM frekvenciára hangolják és kiválasztják ugyanazt a frekvenciát a TomTom Go eszközön. Ezután a navigációs utasítások, kihanGosított hívások és zene felváltva hallható Hi-Fi minőségben az autó audiórendszerén keresztül, felesleges kábelek nélkül. A TomTom Go és az autó audiórendszerének zökkenőmentes integrációja biztosítja a zene leállását, valahányszor hangutasítás, vagy kihangosított hívás érkezik, vagy kezdeményeznek.

Az FM jeladós rögzítő ideálisan illeszkedik a TomTom Go 910-hez, mely 12 GB szabad memória kapacitással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára 3.000 zeneszám tárolását, mely elég akár ahhoz is, hogy 8 napi utazás alatt se kelljen ugyanazt a számot kétszer meghallgatni. A TomTom Go 710 és TomTom Go 510 felhasználók is hallgathatják iPod-on tárolt zeneszámaikat az autó hangszóróin keresztül, amikor az iPod eszközükhöz van csatlakoztatva.

Az FM jeladós rögzítő tartozékként lesz kapható, és jelenleg a TomTom Go 910, TomTom Go 710 és TomTom Go 510 eszközökkel kompatibilis. A TomTom vásárlóknak a 6.522, vagy afeletti szoftver verzióval kell rendelkezniük, ami hozzáférhető a TomTom Home-hoz történő csatlakozáskor. A TomTom Home, a TomTom ingyenes alkalmazás szoftvere, mely lehetővé teszi a vásárlók számára tartalmaik, kezelését, letöltését, tárolását és áttöltését a számítógépről TomTom eszközükre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom