Connect with us

Szenzáció: jön a második Apple iPhone!

Kütyük

Szenzáció: jön a második Apple iPhone!

A következő iPhone-ból már a 3G sem fog hiányozni.

A sok érdekes újítást hozó Apple iPhone bejelentése igen csak felforgatta a piacot, de azért ez sem egy tökéletes készülék. A hosszú és nehéz szülés eredményképp a napokban világra jött első Apple mobiltelefon tudását és újszerű megoldásait az egész szakma elismeri, azonban tény, hogy nagyon sok kritika éri az iPhone-t, elsősorban fejletlen wireless funkciói miatt. Egész konkrétan arról van szó, hogy a készülékből sajnos, úgy ahogy van kimaradt az UMTS támogatás, no és persze a villámgyors HSDPA is hiányzik belőle.

A gyártóhoz közelálló források jelentése szerint ezek azért maradtak ki az iPhone-ból, mert annak fő piacán, az Egyesült Államokban ma még nagyon gyér érdeklődés mutatkozik az igazán gyors mobil adatátviteli szolgáltatások iránt. Ezen források azt is tudni vélik, hogy az Apple a most bejelentett első iPhone mellett egy második, immár 3G kompatibilis iPhone-t is tervezett, melynek bejelentésére feltehetőleg már nem kell olyan sokat várnunk, mint az első modellre. A 3G-s iPhone-nak jelenleg állítólag már javában folyik a tesztelése és hamarosan az FCC is be fogja vizsgálni.

Olyan pletykák is szárnyra keltek egyébként, melyek szerint az Apple egy egyszerű szoftverfrissítés révén engedélyezni fogja a 3G-t a most bejelentett iPhone-ban, ezen információkat azonban több forrásból is cáfolták, mondván, hogy az iPhone-ban egyszerűen nincs benne a 3G hardver.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom