Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség

Kütyük

Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség

Átfogó sávszélesség-bővítésbe kezd január 15-étől a T-Online Magyarország.

A napokban megkezdődnek az ADSL hozzáférés átállításának munkálatai a Magyar Telekom területén. A DSL technológiát érintő bővítésnek köszönhetően a T-Online Magyarország legtöbb előfizetőjének internetes letöltési sebessége jelentősen javul. A sávszélesség-növelés díjmentes, és a technikai adottságoktól függően szinte a teljes előfizetői tábort érinti: változatlan áron lényegesen nagyobb sávszélességet kapnak. A sávszélesség emelése minden előfizetőnél automatikusan megtörténik, külön igénybejelentésre nincsen szükség.

A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A sávszélesség-növelés mellett jelentősen leegyszerűsödik a T-Online Magyarország ADSL sávszélesség portfoliója, megkönnyítve a felhasználók számára a választási lehetőséget: az új előfizetők az eddigi hétféle sávszélességű csomag helyett négyből válogathatnak.

Az átalakítási folyamat eredményeképpen így a jelenleg 512 kbps sávszélességű szolgáltatás maximális letöltési sebessége akár az 1 Mbps-ot is elérheti. A mostani 1 Mbps letöltési sávszélességű csomaggal akár 4 Mbps sebességgel, a jelenlegi 2 Mbps és 3 Mbps sávszelességű csomagokkal pedig akár 8 Mbps sebességgel is lehet internetezni. Ehhez hasonlóan a korábban 6 Mbps, 12 Mbps és 18 Mbps sávszélességű csomagok előfizetői akár 18 Mbps sebességű letöltést is igénybe vehetnek a műszaki adottságoktól függően.

A sávszélesség emelést követően a T-Online Magyarország meglévő előfizetőinek havidíjai változatlanok maradnak. Az új sebességek bevezetésével a 8 Mbps gyorsaságú csomagra a korábbi 2 Mbps csomag havidíjain, míg a 18 Mbps csomagra a korábbi 6 Mbps csomag díjain lehet a jövőben előfizetni.

Az átalakítási munkálatok január 15-étől folyamatosan zajlanak, ami az előfizetőknél néhány perces leállást okozhat. A sávszélesség emelése várhatóan február 28-ig befejeződik. A Magyar Telekom és a T-Online Magyarország természetesen mindent elkövet, hogy a felhasználóknak a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon a sávszélesség-bővítés.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés