Connect with us

Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség

Kütyük

Hétfőtől nő az ADSL sávszélesség

Átfogó sávszélesség-bővítésbe kezd január 15-étől a T-Online Magyarország.

A napokban megkezdődnek az ADSL hozzáférés átállításának munkálatai a Magyar Telekom területén. A DSL technológiát érintő bővítésnek köszönhetően a T-Online Magyarország legtöbb előfizetőjének internetes letöltési sebessége jelentősen javul. A sávszélesség-növelés díjmentes, és a technikai adottságoktól függően szinte a teljes előfizetői tábort érinti: változatlan áron lényegesen nagyobb sávszélességet kapnak. A sávszélesség emelése minden előfizetőnél automatikusan megtörténik, külön igénybejelentésre nincsen szükség.

A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A sávszélesség-növelés mellett jelentősen leegyszerűsödik a T-Online Magyarország ADSL sávszélesség portfoliója, megkönnyítve a felhasználók számára a választási lehetőséget: az új előfizetők az eddigi hétféle sávszélességű csomag helyett négyből válogathatnak.

Az átalakítási folyamat eredményeképpen így a jelenleg 512 kbps sávszélességű szolgáltatás maximális letöltési sebessége akár az 1 Mbps-ot is elérheti. A mostani 1 Mbps letöltési sávszélességű csomaggal akár 4 Mbps sebességgel, a jelenlegi 2 Mbps és 3 Mbps sávszelességű csomagokkal pedig akár 8 Mbps sebességgel is lehet internetezni. Ehhez hasonlóan a korábban 6 Mbps, 12 Mbps és 18 Mbps sávszélességű csomagok előfizetői akár 18 Mbps sebességű letöltést is igénybe vehetnek a műszaki adottságoktól függően.

A sávszélesség emelést követően a T-Online Magyarország meglévő előfizetőinek havidíjai változatlanok maradnak. Az új sebességek bevezetésével a 8 Mbps gyorsaságú csomagra a korábbi 2 Mbps csomag havidíjain, míg a 18 Mbps csomagra a korábbi 6 Mbps csomag díjain lehet a jövőben előfizetni.

Az átalakítási munkálatok január 15-étől folyamatosan zajlanak, ami az előfizetőknél néhány perces leállást okozhat. A sávszélesség emelése várhatóan február 28-ig befejeződik. A Magyar Telekom és a T-Online Magyarország természetesen mindent elkövet, hogy a felhasználóknak a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon a sávszélesség-bővítés.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom