Connect with us

Halálos iramban – a legjobb?!

Kütyük

Halálos iramban – a legjobb?!

A legkiválóbb telefonok mellett mostanság már a legjobb mobil játékokat is díjazza a szakma.

Az I-Play nevezetű szoftvercég büszkén jelentette be, hogy egyik népszerű játéka hivatalosan is nevezést kapott a 3GSM Világ Kongresszus-féle Legjobb Mobil Játék díjra. A tavalyi esztendőben a Skipping Stone nevezetű játékkal komoly sikereket elért cégnek idén egy autós szoftverrel van esélye a neves elismerés bezsebelésére.

A ˝The Fast and the Furious: Tokyo˝ című autóverseny játék a korábban a mozikban komoly sikereket aratott ˝The Fast and the Furious˝ című film harmadik részével párhuzamosan tavaly jelent meg a különböző mobil készülékeken. Mint ismeretes, az első rész ˝Halálos iramban˝ (The Fast and the Furios), a második pedig ˝Halálosabb iramban˝ (2 Fast 2 Furious) néven került a magyar piacra.

Az amerikai film harmadik része és az új mobiltelefonos játék egyaránt a japán fővárosban játszódik. A nézők, illetve a játékosok a híres japán drift autóversenyzők életével és az ehhez kapcsolódó titokzatos alvilággal és veszélyes versenypályákkal ismerkedhetnek meg.

Az I-Play munkatársai elmondták, hogy 5 hónap alatt több mint 1 millió példányban került forgalomba a ˝The Fast and the Furious: Tokyo˝, melynek köszönhetően a cég összesen már több mint 6,5 millió ˝The Fast and the Furious˝ sorozatú mobil játékot adott el.

A 3GSM Világ Kongresszus 2007-es díjazott termékeinek sorát február 13-án hozzák majd nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom