Connect with us

Hirdetés

technokrata

Halálos iramban – a legjobb?!

Kütyük

Halálos iramban – a legjobb?!

A legkiválóbb telefonok mellett mostanság már a legjobb mobil játékokat is díjazza a szakma.

Az I-Play nevezetű szoftvercég büszkén jelentette be, hogy egyik népszerű játéka hivatalosan is nevezést kapott a 3GSM Világ Kongresszus-féle Legjobb Mobil Játék díjra. A tavalyi esztendőben a Skipping Stone nevezetű játékkal komoly sikereket elért cégnek idén egy autós szoftverrel van esélye a neves elismerés bezsebelésére.

A ˝The Fast and the Furious: Tokyo˝ című autóverseny játék a korábban a mozikban komoly sikereket aratott ˝The Fast and the Furious˝ című film harmadik részével párhuzamosan tavaly jelent meg a különböző mobil készülékeken. Mint ismeretes, az első rész ˝Halálos iramban˝ (The Fast and the Furios), a második pedig ˝Halálosabb iramban˝ (2 Fast 2 Furious) néven került a magyar piacra.

Az amerikai film harmadik része és az új mobiltelefonos játék egyaránt a japán fővárosban játszódik. A nézők, illetve a játékosok a híres japán drift autóversenyzők életével és az ehhez kapcsolódó titokzatos alvilággal és veszélyes versenypályákkal ismerkedhetnek meg.

Az I-Play munkatársai elmondták, hogy 5 hónap alatt több mint 1 millió példányban került forgalomba a ˝The Fast and the Furious: Tokyo˝, melynek köszönhetően a cég összesen már több mint 6,5 millió ˝The Fast and the Furious˝ sorozatú mobil játékot adott el.

A 3GSM Világ Kongresszus 2007-es díjazott termékeinek sorát február 13-án hozzák majd nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés