Connect with us

Elegáns divatmobil a Samsungtól

Kütyük

Elegáns divatmobil a Samsungtól

A Samsung alsó-középkategóriás, egyedi designnal megáldott kagylómobilja mostantól egy új változatban is kapható.

A szétnyitható kialakítással rendelkező és elsősorban hölgy vásárlóknak szánt Samsung SGH-E420 eddig csak fehér változatban volt kapható, most viszont megérkezett a fekete-vörös kiadás is, melynek felületén a korábbi modelléhez hasonló díszítő motívum fedezhető fel.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), Lilly kódnevű Samsung újdonságból mind az EDGE, mind pedig a 3G hiányzik, vagyis esetében meg kell elégednünk a jó öreg GPRS adatátviteli technológiával.

Az OLED alapokon nyugvó kiegészítő külső display 96×96 pixelt tudhat magáénak – a TFT technológiájú belső kijelző 128×160 képpontos felbontású és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangokkal felvértezett Samsung SGH-E420 beépített digitális kamerája VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású, a belső memória kapacitása pedig alig 2 MB. A Java MIDP 2.0 kompatibilis, diktafon funkciós újdonság csukott helyzetben 83 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 16 milliméter vastag.

A Bluetooth kontroller és az IrDA kimaradt a telefonból, bár a hölgy vásárlók számára ezek talán nem is annyira fontosak. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben egyébként nem kevesebb mint 350 órás készenléti időt biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom