Connect with us

Mount Everest – használt mobilokból

Kütyük

Mount Everest – használt mobilokból

A Pannon használt mobiltelefon akciójában rengeteg régi készüléket adtak le a szolgáltatónál.

A Mount Everestnél is magasabb tornyot építhetnénk a Pannon használt mobilokat beszámító akciójában eddig összegyűlt készülékekből, ha egymás tetejére tennénk azokat.

A Pannon társadalmi szerepvállalásának fontos része környezetünk tudatos védelme. ˝Közel a környezethez˝ programjának részeként tavaly novemberben használt, kidobva a környezetet károsító készülékeket összegyűjtő, azokért levásárolható kedvezményt biztosító csereakciót indított a mobilszolgáltató.

Az akció olyan sikeres, hogy 2007. január 31-ig meghosszabbította azt a Pannon: továbbra is 5.000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt mobilok leadását. A kedvezményt új kártyás, vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni.

Az eddig összegyűlt sok tízezer mobilt a Pannon átadja az elektronikus hulladékokat szakszerűen újrahasznosító szervezeteknek, így biztosítva, hogy a kidobásra ítélt telefonok ne károsítsák a környezetet. A ˝Közel a környezethez˝ program keretében a Pannon nemrégiben áttért az újrahasznosított papírok és a környezetbarát műanyag- és papírtáskák használatára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom