Connect with us

technokrata

Három vadiúj Nokia

Kütyük

Három vadiúj Nokia

A Nokia bemutatta új Bluetooth termékeit.

A változtatható és hordható Nokia BH-301, Nokia BH-201 és Nokia BH-100 Bluetooth fülhallgatókkal kényelmesebbé válik a vezeték nélküli kommunikáció. A három fülhallgató várhatóan 2007 első negyedévében lesz kapható világszerte.

Nokia BH-301
A Nokia Bluetooth fülhallgató BH-301 cserélhető borításainak köszönhetően a fülhallgatónk megjelenése igazodik hangulatunkhoz. A világos és sötét változatban kapható fülhallgató színválasztéka a rózsaszíntől a szilvakékig számtalan árnyalatban elérhető. A fülhallgatón hét órán át beszélgethetünk, de akár 200 órán át is készenlétben áll. A hívásfunkciókat, így az újratárcsázást és a hangutasítás-aktiválást kezelő kényelmes gomboknak köszönhetően nem kell megállnunk a telefonáláshoz.

Nokia BH-201
Könnyen kommunikálhatunk a kicsi és kényelmes, szinte bármilyen fülformához illeszkedő Nokia BH-201 Bluetooth fülhallgatóval. A készülék puha füldugóját saját igényeinknek megfelelően egyszerűen beállíthatjuk, de választhatunk a három eltérő méretű füldugója közül is. A fekete színben kapható Nokia BH-201 öt és fél órás beszélgetési időt és akár 150 órás készenlétet biztosít. A hívásokat a ki- és bekapcsoló, a hívásfogadó és befejező, illetve a hangerőszabályzó gombokkal kezelhetjük. A hívott számot újratárcsázhatjuk, elutasíthatjuk a bejövő hívást, aktiválás után használhatunk hangutasításokat, vagy hangállományokat továbbíthatunk a kompatibilis mobilkészülékre. A fülhallgató működése a piros és zöld kijelző lámpákkal egyszerűen nyomon követhető.

Nokia BH-100
A Bluetooth technológiát első ízben kipróbáló felhasználók számára ideális Nokia BH-100 a Nokia Bluetooth család egyszerű és kedvező árú tagja. A mindössze 11 g tömegű, könnyű és kicsi fülhallgatón hat és fél órán át beszélgethetünk, a készülék készenléti ideje pedig 150 óra. A fülhallgató színes akasztóival egyedivé tehetjük a készüléket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák