Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három vadiúj Nokia

Kütyük

Három vadiúj Nokia

A Nokia bemutatta új Bluetooth termékeit.

A változtatható és hordható Nokia BH-301, Nokia BH-201 és Nokia BH-100 Bluetooth fülhallgatókkal kényelmesebbé válik a vezeték nélküli kommunikáció. A három fülhallgató várhatóan 2007 első negyedévében lesz kapható világszerte.

Nokia BH-301
A Nokia Bluetooth fülhallgató BH-301 cserélhető borításainak köszönhetően a fülhallgatónk megjelenése igazodik hangulatunkhoz. A világos és sötét változatban kapható fülhallgató színválasztéka a rózsaszíntől a szilvakékig számtalan árnyalatban elérhető. A fülhallgatón hét órán át beszélgethetünk, de akár 200 órán át is készenlétben áll. A hívásfunkciókat, így az újratárcsázást és a hangutasítás-aktiválást kezelő kényelmes gomboknak köszönhetően nem kell megállnunk a telefonáláshoz.

Nokia BH-201
Könnyen kommunikálhatunk a kicsi és kényelmes, szinte bármilyen fülformához illeszkedő Nokia BH-201 Bluetooth fülhallgatóval. A készülék puha füldugóját saját igényeinknek megfelelően egyszerűen beállíthatjuk, de választhatunk a három eltérő méretű füldugója közül is. A fekete színben kapható Nokia BH-201 öt és fél órás beszélgetési időt és akár 150 órás készenlétet biztosít. A hívásokat a ki- és bekapcsoló, a hívásfogadó és befejező, illetve a hangerőszabályzó gombokkal kezelhetjük. A hívott számot újratárcsázhatjuk, elutasíthatjuk a bejövő hívást, aktiválás után használhatunk hangutasításokat, vagy hangállományokat továbbíthatunk a kompatibilis mobilkészülékre. A fülhallgató működése a piros és zöld kijelző lámpákkal egyszerűen nyomon követhető.

Nokia BH-100
A Bluetooth technológiát első ízben kipróbáló felhasználók számára ideális Nokia BH-100 a Nokia Bluetooth család egyszerű és kedvező árú tagja. A mindössze 11 g tömegű, könnyű és kicsi fülhallgatón hat és fél órán át beszélgethetünk, a készülék készenléti ideje pedig 150 óra. A fülhallgató színes akasztóival egyedivé tehetjük a készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés