Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legvékonyabb HSDPA mobilja!

Kütyük

A világ legvékonyabb HSDPA mobilja!

Egy mobiltelefon, mely nem csak ultra-vékony, hanem szélsebes is egyben.

Közismert, hogy jelenleg a Samsung kínálatában lelhető fel a világ legvékonyabb mobiltelefonja, az X820 típusjelzésű Ultra Edition 6.9. Ez a készülék ugyan nagyon vékony, de például hiányzik belőle a 3G. Nem sokkal az X820 után bejelentették a Z370-es (Ultra Edition 8.4) modellt, melynek vastagsága már 8,4 milliméterre növekedett, viszont kárpótlásul már 3G hálózatokban is használható a készülék. Aztán megérkezett a Z620-as (Ultra Edition 11.8) HSDPA modell, mely azonban már 11,8 milliméter vastagra hízott, de még így is a világ legvékonyabb 3,5G mobilja lehetett – egészen mostanáig.

A Samsung ugyanis a napokban Las Vegas-ban zajló CES 2007 szakkiállításon bejelentett egy minden korábbinál vékonyabb HSDPA készüléket. A Samsung SGH-a727 típusjelzésű, hagyományos (candybar) kialakítású újdonság vastagsága mindössze 8,9 milliméter, vagyis alig 5 milliméterrel vastagabb mint a 3G-képes SGH-Z370. A HSDPA támogatás egyébként ez esetben egész konkrétan 1,8 Mbit/s-os maximális letöltési sebességet jelent.

A 115 milliméter hosszú és 50 milliméter széles telefonban egy 1,9 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző kapott helyet, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Említést érdemel továbbá a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség, a sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatás, a videótelefon funkció, valamint a teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés