Connect with us

technokrata

A legbrutálisabb kommunikátor!

Kütyük

A legbrutálisabb kommunikátor!

Erre a készülékre egyértelműen a ˝brutális˝ jelző illik leginkább.

Az S-XGen nevezetű okosságról már jó ideje lehetett hallani különböző pletykákat, a napokban Las Vegas-ban megrendezett CES 2007 kiállítás kapcsán pedig újabb információk derültek ki erről a mindenképpen egyedi masináról. Az S-XGen-t igen csak nehéz besorolni bármely termékkategóriába, hiszen mobiltelefonos, okostelefonos, kéziszámítógépes és notebookos vonásai egyaránt vannak.

A 165 milliméter hosszú, 97 milliméter széles és 32 milliméter vastag és nem kevesebb mint 400 gramm ketyere alaphelyzetben leginkább egy túlméretes PDA-ra hasonlít, de pillanatok alatt mini notebookká varázsolható, még pedig oly módon, hogy széthajtogatjuk a teljes értékű QWERTY billentyűzetét.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű újdonságban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, a Wi-Fi és a Bluetooth támogatott.

A vizuális megjelenítésről egy 4 colos képátlójú érintőkijelző gondoskodik, melynek felbontása 470×280 képpont. A készülék lelke egy 520 MHz-es órajelen ketyegő Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, ezenkívül pedig 128 MB RAM-ot és egy szolid 20 GB-os winchestert is találhatunk a belsejében. Említést érdemel továbbá a 10/100-as Ethernet csatlakozó, az SD/MMC kompatibilis bővítőslot, valamint a mintegy 8 órás használati idő.

A nagy tudásnak természetesen ára van: az S-XGen 1.400 dollárba, vagyis mintegy 275 ezer forintba fog kerülni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle