Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legbrutálisabb kommunikátor!

Kütyük

A legbrutálisabb kommunikátor!

Erre a készülékre egyértelműen a ˝brutális˝ jelző illik leginkább.

Az S-XGen nevezetű okosságról már jó ideje lehetett hallani különböző pletykákat, a napokban Las Vegas-ban megrendezett CES 2007 kiállítás kapcsán pedig újabb információk derültek ki erről a mindenképpen egyedi masináról. Az S-XGen-t igen csak nehéz besorolni bármely termékkategóriába, hiszen mobiltelefonos, okostelefonos, kéziszámítógépes és notebookos vonásai egyaránt vannak.

A 165 milliméter hosszú, 97 milliméter széles és 32 milliméter vastag és nem kevesebb mint 400 gramm ketyere alaphelyzetben leginkább egy túlméretes PDA-ra hasonlít, de pillanatok alatt mini notebookká varázsolható, még pedig oly módon, hogy széthajtogatjuk a teljes értékű QWERTY billentyűzetét.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű újdonságban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli technológiák közül pedig ezúttal a GPRS, a Wi-Fi és a Bluetooth támogatott.

A vizuális megjelenítésről egy 4 colos képátlójú érintőkijelző gondoskodik, melynek felbontása 470×280 képpont. A készülék lelke egy 520 MHz-es órajelen ketyegő Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, ezenkívül pedig 128 MB RAM-ot és egy szolid 20 GB-os winchestert is találhatunk a belsejében. Említést érdemel továbbá a 10/100-as Ethernet csatlakozó, az SD/MMC kompatibilis bővítőslot, valamint a mintegy 8 órás használati idő.

A nagy tudásnak természetesen ára van: az S-XGen 1.400 dollárba, vagyis mintegy 275 ezer forintba fog kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés