Connect with us

technokrata

Ingyen telefonálás az új Nokiával

Kütyük

Ingyen telefonálás az új Nokiával

A Nokia egyik legújabb készülékével akár ingyen is telefonálhatunk.

A Las Vegas-i CES konferencián a Skype és a Nokia bejelentette, hogy együttműködnek a most bemutatott Nokia N800 Internet Tableten bemutatkozó, új típusú mobil Skype élmény fejlesztésében.

A Nokia N800 kis méretének és egyszerű, vezeték nélküli csatlakoztathatóságának köszönhetően a Skype felhasználói nem lesznek többé számítógéphez kötve, és bárhol Skype-olhatnak, ahol vezeték nélküli internetkapcsolatot találnak. A Wi-Fi és Bluetooth telefonkapcsolattal, a szabad kezes használathoz szükséges funkciókkal, webkamerával, üzenetküldő billentyűzettel felszerelt, és különböző médiák támogatására képes Nokia N800-zal a Skype-beszélgetések otthon, a munkahelyen vagy menet közben is lebilincselő élményt jelentenek.

˝Világszerte több mint 136 regisztrált felhasználójával a Skype vitathatatlanul élen jár az internet-kommunikáció világában˝ – mondta el Ari Virtanen, a Nokia Convergence Products részlegének alelnöke. ˝A Nokia új N800 Internet Tabletje a mobil Internethez készült. A Skpye-pal közösen minden várakozást felülmúló kommunikációs eszközöket fejleszthetünk˝.

˝A Skype nagy örömmel dolgozik együtt a Nokiával˝ – nyilatkozta Eric Lagier, a Skype Business Development, Hardware and Mobile részlegének igazgatója. ˝A vezető mobilkészülék-gyártóval folytatott együttműködésünk révén különleges lehetőséget kapunk arra, hogy a Skype-ot a mobilozó tömegekhez is eljuttassuk. A Nokia N800 bemutatkozásával a Skype az internetes beszélgetések központi szereplőjévé válik a WiFi-re alapozó készüléken. A Nokia N800 nagyszerű eszköz arra, hogy a Skype beszélgetések a személyi számítógépek világán túl is elterjedjenek˝.

A Nokia N800-on használható első programváltozat várhatóan 2007 első félévének végétől tölthető majd le.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák