Connect with us

Divatos headset a Sony Ericssontól

Kütyük

Divatos headset a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson ezúttal egy divatos mobil kiegészítővel rukkolt elő.

A HBH-PV705 Bluetooth Headset ˝divat-kiadás˝ többféleképpen is viselhető: nyakban, tetszetős nyakpánton, vagy kézben, puha, zárható tartóban. A készülékhez rögzíthető, aprólékosan kidolgozott ékszer pedig a nyakpánton vagy a tartóban is hordható. A három cserélhető burkolat segítségével személyre szabható a headset, hogy mindig tökéletes összhangban legyen az aktuális ruhaviselettel. A választható színek: fekete, dombornyomott virágos mintával; fehér, bíbor virágmintával és elegáns bíbor.

A headset elég kompakt és könnyű ahhoz, hogy kényelmesen fülünkön viselhessük még a leghosszabb beszélgetések alatt is. A mindössze 14 gramm tömegű készüléket puha fülhorog tartja a fülön. Apró mérete dacára rendkívüli beszélgetési és készenléti időt nyújt. A 12 órás beszélgetési idő mellett biztosított 300 óra készenléti idő azt jelenti, hogy a teljes munkanap folyamán, a napi utazások során, sőt még otthon is fogadhatunk hívást.

A szájhoz közel elhelyezkedő mikrofon gondoskodik a lehető legtökéletesebb hangélményről. A nagy teljesítményű fülrész nem takarja el a fülcsatornát, vagyis anélkül beszélgethetünk másokkal, hogy levennénk a headsetet. A termék 2007. első negyedévének elejétől lesz kapható hazánkban és kompatibilis a Sony Ericsson és más telefongyártók Bluetooth mobiltelefonjaival.

A készlet tartalma:
-HBH-PV705 Bluetooth Headset ˝divat-kiadás˝
-3 cserélhető burkolat
-Nyakpánt ezüst kidolgozással
-Tartó
-Rögzíthető ékszer
-CST-61 standard töltő
-Felhasználói kézikönyv.

Jellemzők:
-Tömeg: 14 gramm
-Méret: 61×18 milliméter
-Szín: bíbor / virágos fehér / virágos fekete
-Beszélgetési idő: akár 12 óra
-Készenléti idő: akár 300 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom