Connect with us

technokrata

Rengeteg új mobiltelefon!

Kütyük

Rengeteg új mobiltelefon!

Többek közt az LG is hatalmas erőkkel képviselteti magát a CES 2007 kiállításon.

A tegnap kezdődött Las Vegas-i rendezvényen debütált a dél-koreai gyártó második Shine besorolású készüléke. Az első ilyen készülték, a tavaly bejelentett LG KE970 szétcsúsztatható kialakítású, ezzel szemben a most érkezett LG KE770 már hagyományos (candybar) formavilággal rendelkezik. A fémborítású, alaphelyzetben tükörként funkcionáló kijelzős készülék részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, azt viszont tudni lehet, hogy a 262 ezer színárnyalatú TFT LCD 320×240 pixeles (QVGA) felbontású, illetve, hogy a Schneider-Kreuznach optikás kamera 2 megapixeles fotók elkészítését teszi lehetővé. A belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.

Ugyancsak a CES kiállításon debütált az LG KE850. Ez a készülék tulajdonképpen nem más, mint egy elegáns Chocolate Phone designt kapott, ultra-vékony kialakítású mobiltelefon újdonság. A készülék érdekessége abban rejlik, hogy előlapjának szinte az egészét betölti a nagyméretű folyadékkristályos kijelző, mely alatt nem is találunk hagyományos szám/karakter billentyűket, hanem csak néhány fontosabb funkciógombot. Mondanom sem kell, hogy a TFT LCD érintésérzékeny funkcióval bír.

A készülék hátlapjának felső részébe került a digitális fényképezőgép modul: az optika mellett egy LED-vakut és egy kis tükör felületet is elhelyeztek a fejlesztők. A többek közt videórögzítésre is alkalmas kamera lelke egy 2 megapixeles CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. A belső memória kapacitásáról, illetve bővíthetőségéről sajnos nincsenek pontos információink.

Érkezőben van továbbá az LG KG810-es kagylómobil utódja, az LG KG910, mely újdonság specifikációit egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle