Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a legújabb kommunikátor!

Kütyük

Itt a legújabb kommunikátor!

Végre leleplezték a Motorola új kommunikátorát.

A Motorola Q közvetlen utódmodelljének tekinthető Motorola Q Pro gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint elődje: a készülék hagyományos kialakítással bír, legfontosabb ismertetőjele pedig a teljes értékű QWERTY billentyűzet. Az operációs rendszer szerepét ezúttal is a Microsoft mobil szoftvere, a Windows Mobile 5.0 tölti be, mely optimalizálva van többek közt a Microsoft Exchange 2003-mal történő együttműködésre.

A 2,4 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontással rendelkezik, 16 bites színmélységének köszönhetően pedig több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép egy 1,3 megapixeles képszenzorra épül, így segítségével maximum 1.280×960 pixeles felbontású fotókat lehet készíteni. Ezenkívül pedig természetesen a vaku, illetve az MPEG4 videórögzítési funkció sem hiányzik a szolgáltatási körből.

A Moto Q Pro-ban 64 MB RAM és 128 MB flashmemória teljesít szolgálatot, a telefon bővítőslotjába pedig miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat lehet behelyezni. A gyári csomagban egyébként egy 512 MB-os kártya lakozik.

A négysávos működésre képes smartphone 116 milliméter hosszú és 64 milliméter széles, vastagsága pedig alig 11,5 milliméter. Említést érdemel továbbá a Bluetooth támogatás, az MP3/AAC lejátszó alkalmazás, valamint a miniUSB interfész.

A Motorola Q Pro szerves részét képezi a Motopro Mobility Suite névre keresztelt alkalmazás csomag, ezenkívül pedig jelentős biztonságtechnikai fejlesztéseket is kapunk az amerikai cégtől. A többek közt tűzfal alkalmazással is felvértezett Motorola Q Pro biztonságos elektronikus levelezési klienst, fejlett VPN támogatást, és új titkosítási eljárásokat tudhat majd magáénak.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor 2007 első felében debütáló új okostelefon pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés