Connect with us

technokrata

Felfrissült az érintőkijelzős Motorola

Kütyük

Felfrissült az érintőkijelzős Motorola

A Motorola gondolt egyet és némileg felfrissítette MING telefonját.

A Las Vegas-i CES 2007 kiállításon debütált új Motorola MING A1200 és elődje között mindössze annyi különbség fedezhető fel, hogy az új jövevény immár végre EDGE kompatibilis, de például a 3G még mindig hiányzik belőle. A széthajtható kialakítással megáldott, rejtett antennás Motorola készülék tömege 122 gramm, mérete pedig 95,7×51,7×21,5 milliméter.

A nagyméretű TFT kijelző a mai elvárásoknak megfelelően 262 ezer színárnyalatú, érintésérzékeny és nem kevesebb mint 240×320 pixeles (QVGA) felbontású, a makró funkciós beépített digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fotókat lehet készíteni.

Az integrált memória nem túl nagy, mindössze 8 MB-os kapacitású, de természetesen van memóriabővítési lehetőség: a készülékbe miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet behelyezni. Kár, hogy a memóriakártya cseréjéhez a hátlapot és az akkumulátort is el kell távolítani, vagyis újraindítás nélkül nem úszható meg az amúgy egyszerű művelet.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola MING kapcsán említést érdemel továbbá a fejlett multimédia lejátszó alkalmazás, a miniUSB port, valamint a Bluetooth (A2DP) vezeték nélküli technológia támogatása.

Szólnunk kell továbbá a sztereó FM rádióról, a teljes értékű elektronikus levelezési kliensről, valamint a fejlett webböngészőről. A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 480 órás készenléti időt, illetve 210 perces beszélgetési időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp