Connect with us

Ezüst Nyíl mobiltelefon

Kütyük

Ezüst Nyíl mobiltelefon

Egy mobiltelefon a száguldó Ezüst Nyílak szerelmeseinek.

Mint ismeretes, a Vodafone idéntől már nem a Ferrarinak, hanem annak ellenlábasának, a McLaren Mercedes-nek a főszponzora a Forma 1-ben. Ez a változás nem csak az autósportban, hanem a mobil operátor termékkínálatában is tetten érhető, ugyanis bemutatkozott a Vodafone első McLaren designos telefonja. A ˝Vodafone McLaren Mercedes˝ felirattal díszített Sharp 770SH immár természetesen nem vörös, hanem ezüst színben pompázik.

A tavalyi CeBIT-en debütált Sharp 770SH-ban egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig UMTS (2100 MHz) hálózatokban is használható a telefon. A rejtett antennás, igen csak szögletesre szabott mobil csukott állapotban 101 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 17,1 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 110 grammot nyom.

A kívül elhelyezett digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de a videótelefonos funkciók miatt egy második, kiegészítő kamera is került a 770SH-ba, mely a belső fő kijelző alatt kapott helyet. Ez a TFT technológiájú display egyébként 262 ezer színárnyalatú és 240×320 pixeles (QVGA) felbontással rendelkezik.

A Sharp 770SH belső memóriája 20 MB-os kapacitású, de természetesen a memóriakártyás (microSD) bővítési lehetőségről is gondoskodtak a fejlesztők. Említést érdemel továbbá az 500 férőhelyes telefonkönyv, az elektronikus levelezési kliens, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a Bluetooth kontroller. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 220 perces beszélgetési időt, illetve 340 órás készenléti időt tesz lehetővé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom