Connect with us

technokrata

Bárki kipróbálhatja a Dakar Rally-t!

Kütyük

Bárki kipróbálhatja a Dakar Rally-t!

Most karnyújtásnyira vannak tőlünk a legnagyobb autós kalandok.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Európa-szerte elérhető a mobiltelefonokra írt, licenszelt Dakar 2007 játék. Miután az EA, valamint az Amaury Sports Organisation (A.S.O.) megegyeztek a rally vezeték nélküli eszközökön történő kizárólagos felhasználási jogaival kapcsolatban, a megfelelő készülékekre 2007 elején már letölthető a kizárólag mobiltelefonon elérhető Dakar 2007.

A Dakar nem egyszerűen egy verseny, hiszen a világ legkeményebb rally-ja több ezer kilométeren át, változatos terepviszonyok között teszi próbára a résztvevőket. A rajtpisztoly 2007. január 6-án dördült el, és a Dakar 2007 versenyzőiként e fantasztikus kaland hangulatát megragadva 5 országban 15 különféle szakaszon bebizonyíthatjuk rátermettségünket. Minden ügyességünkre szükségünk lesz, folyamatosan készen kell állnunk a legváratlanabb problémákra, és egyúttal éles eszű navigátoroknak is kell lennünk, ellenkező esetben értékes másodperceket veszthetünk a győzelemig vezető úton.

A játékosok mobiltelefonjukat használva átszáguldhatnak Lisszabonon, Marokkón, a Nyugat-Szaharán, Mauritánián, Malin, Szenegálon, hogy végül megérkezzenek Dakarba, és mindeközben két izgalmas játékmód (rally és időfutam) közül választhatnak. Rally módban a kitartás a legfontosabb, a villámgyors tempó és technikai bravúrok keveréke magával ragadó és szórakoztató élményt vetít előre. Az időmérő verseny az adrenalinon élő és a határokat feszegető versenyzőknek szól, akik a korábban feloldott szinteket ismét felkeresve megpróbálhatják megjavítani korábbi egyéni csúcsaikat.

A játék viszont nem egyszerűen a padlógázról szól. A végső győzelem eléréséhez a játékosoknak pontosan meg kell tervezniük stratégiájukat – választhatnak, hogy szembenéznek-e a rövidebb, de fáradságosabb útvonal veszélyeivel vagy a hosszabb, de kevesebb kihívást támasztó ösvényen indulnak el. A Dakar 2007 kifejezetten mobiltelefonokra készült, így gyakoribb mentésekre ad lehetőséget, azaz a játék megjegyzi a versenyző állását és a kikapcsolást követően a legutóbbi versenyszakasznál folytathatjuk az akciót.

A Dakar 2007 mobiljáték Magyarországon mind a három mobilszolgáltatónál elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák