Connect with us

Videó- és fotómegosztás, blogolás – mobilról

Kütyük

Videó- és fotómegosztás, blogolás – mobilról

Videofelvételek és fényképek megosztása és blogok feltöltése egyenesen a mobilkészülékekről.

Mostantól Nokia Nseries okostelefonokon is elérhető lesz a Vox ingyenes személyes blogoló szolgáltatás. A két vállalat együttműködése megkönnyíti a videofelvételek és fényképek feltöltését a Vox-blog szolgáltatásra közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről, és lehetővé válik a blogok frissítése is. A megállapodás fontos lépést jelent a Web 2.0 mobillá válása során, és lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármikor létrehozhassanak multimédiás tartalmakat, amelyeket útközben is megoszthatnak barátaikkal és családtagjaikkal. Az új Nokia N93i az első termék, mely beépített Vox szolgáltatást tartalmaz.

A Vox ingyenes személyes blogszolgáltatás, mellyel megoszthatjuk élményeinket barátainkkal és családtagjainkkal. A Vox hatékony szűrőivel a blogolók ellenőrizhetik, hogy ki férhet hozzá történeteikhez, fényképeikhez, videó- vagy hangfelvételeikhez. A tagok a Voxon megosztott tartalmakat öt különböző biztonsági szintre sorolhatják be.

A Vox gazdag médiaintegrációt kínál, csatlakozik a népszerű és a felhasználó által már látogatott webszolgáltatásokhoz például az Amazon.com, a YouTube, a Flickr, a Photobucket, az iStockphoto és iFilm alkalmazásokhoz, és lehetővé teszi az onnan származó videofelvételek, fényképek és internetes tartalmak felhasználását. A nagyvonalú tárkapacitás (havonta összesen két, Nokia Nseries felhasználóknak három gigabájt feltöltése) révén a tagoknak valószínűleg sosem kell majd fontos memóriák törlését fontolgatniuk.

A Nokia Nseries készülékekről egyszerűen elérhető a szolgáltatás. A Voxnál regisztrált és a készüléken a személyes beállításokat elvégző Vox tagok közvetlenül a kameráról vagy a képgaléria alkalmazásból tölthetnek fel videofelvételeket, vagy nagy méretű fotókat a Voxba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom