Connect with us

technokrata

Megérkezett a legolcsóbb Walkman zenetelefon!

Kütyük

Megérkezett a legolcsóbb Walkman zenetelefon!

Ilyen olcsón eddig még nem vásárolhatunk Walkman zenemobilt.

Már hosszú hetek-hónapok óta lehetett hallani különböző pletykákat azzal kapcsolatban, hogy a Sony Ericsson egy minden korábbinál kedvezőbb árú, belépőszintú kategóriás zenetelefon kifejlesztésén dolgozik. Nos ezek a fejlesztések nemrégiben sikerrel zárultak, melynek eredménye, hogy a japán-svéd vállalat a ma Las Vegas-ban kezdődött CES 2007 szakkiállításon már hivatalosan be is jelentette az újdonságot.

A Sony Ericsson W200i típusjelzésű készülék egy teljesen hagyományos kialakítású, mondhatni konzervatív formavilágú telefon, mely egész pontosan 101 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 85 grammot nyom.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson W200i-be egy nem túl fejlett, UBC technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely elsősorban 128×160 képpontos felbontásáról, illetve 65.536 színárnyalatáról ismerszik meg. A hátfalba szerelt fényképezőgép modul sem éppen egy csúcskategóriás darab, lévén, hogy felbontása mindössze 640×480 pixel (VGA).

A Walkman zeneszoftveres (MP3/AAC), fekete és fehér változatokban készülő mobil belső memóriája 27 MB-os kapacitású, ami szerencsére bővíthető: az alapcsomagban egy 128 MB-os Memory Stick Micro (M2) memóriakártya kapott helyet. Szólnunk kell továbbá a sztereó FM rádióról, a Java MIDP 2.0 támogatásról, valamint a maximum hét órás beszélgetési-, illetve legfeljebb 360 órás készenléti időről.

A kereskedelmi forgalmazás várhatóan 2007 második negyedévében fog megkezdődni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák