Connect with us

Jön a legcsillogóbb mobiltelefon!

Kütyük

Jön a legcsillogóbb mobiltelefon!

A jövő héten kezdődő CES 2007 egyik sztárja az LG új csili-vili mobiltelefonja lesz.

Az LG Shine, illetve LG KE970 becenevű újdonság nem sokkal a Las Vegas-is rendezvényen történő felbukkanás után Európában már kapható is lesz, a későbbiekben pedig a Távol-Keletet is meg kívánja hódítani magának a telefon – a pontos ár egyelőre ismeretlen. Az új készülék valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KV4200, LG LV4200 és LG SV420 neveken is ismert újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású, integrált vakus digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkció sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy az optika Schneider-Kreuznach gyártmányú.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ezenkívül pedig memóriakártyákat is kezel a készülék.

A mindössze 13 milliméter vastag sliderphone TFT kijelzője a mai elvárásoknak megfelelően QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A világsikerű Chocolate telefonból (LG KG800) több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hónapokban, és még ma is nagy népszerűségnek örvend, ráadásul egy ideje már kapható a 3G-s kiadása, az LG KU800 is. Egyes források szerint elképzelhető, hogy az ezüst színű Shine alapmodellt később más színváltozatú (fekete, fehér) kiadások is követni fogják, de az biztos, hogy az összes verzió közös vonása lesz a türköződő felület.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom