Connect with us

Fekeke Gyöngyszem: ultra-mini MP3-mobil

Kütyük

Fekeke Gyöngyszem: ultra-mini MP3-mobil

Mostantól már megvásárolható a Haier új mini MP3-mobilja.

A Haiernek mindig sikerül valamilyen újszerű mobiltelefonnal felhívni magára a figyelmet. A gyártó korábban elsősorban a toll designt kapott készülékeiről volt ismert, most pedig előrukkolt egy leginkább az MP3 lejátszókéhoz hasonló kialakítású mobiltelefonnal.

A mindössze 60 gramm tömegű, Haier Black Pearl (Fekete Gyöngyszem) névre keresztelt újdonság 90 milliméter hosszú, 35 milliméter széles és 17,8 milliméter vastag, így akár egy kisebb zsebbe, vagy női táskába is minden nehézség nélkül becsúsztatható.

A billentyűzetre pillantva rögtön felmérhető a helyzet, miszerint a készülék elsősorban MP3 lejátszásra lett kitalálva, ugyanis a középső billentyűsor dedikált zenelejátszó funkciókat kapott. A belső memória kapacitása 128 MB, de ami ennél talán fontosabb, hogy a kis ketyere microSD (TransFlash) memóriakártyákkal etethető. A gyári csomagban egyébként egy 1 GB-os kártya is helyet kapott.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Black Pearl akár sztereó FM rádióként is használható, ezenkívül a Bluetooh és USB adatátvitel sem hiányzik belőle, a kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül. Az 1,8 colos képátlóval rendelkező display felbontása 96×96 pixel.

A GSM szabványú, diktafon funkciós Haier Black Pearl-ben egy 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kapott helyet, mely optimális esetben 11 órás zenelejátszást, 3 órás beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A készülék kezdőára 45-50 ezer forint körül alakul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom