Connect with us

Szuper kémfotók: a legolcsóbb Sony Ericsson Walkman telefon

Kütyük

Szuper kémfotók: a legolcsóbb Sony Ericsson Walkman telefon

Rengeteg új kémfotó látott napvilágot a Sony Ericsson olcsó zenemobiljáról.

Az alábbi fényképeken egy mindeddig hivatalosan még be nem jelentett Sony Ericsson mobiltelefon látható. A kereskedelmi forgalomban minden valószínűség szerint Sony Ericsson W200i néven debütáló újdonság alsó részén és oldalain ott az a bizonyos jól felismerhető Walkman logó, vagyis ezúttal egy újabb zenemobilhoz van szerencsénk. Mivel a készüléket nemrégiben már az amerikai FCC szervezet is bevizsgálta, több mint valószínű, hogy már csak rövid idő van hátra a hivatalos bejelentésig.

Mivel az infravörös portos és sztereó FM rádiós (RDS) W200i egy alsóbb árkategóriában versenyző készülék, elmondható, hogy segítségével a Sony Ericsson a közeljövőben minden korábbinál szélesebb körben szeretné elterjeszteni a Walkman zenetelefonokat. A már jó ideje kapható K510i-re épülő W200i-ben minden valószínűség szerint egy 128×160 pixeles, vagy 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú cSTN (esetleg TFT) kijelző teljesít szolgálatot.

A hátlapba szerelt digitális fényképezőgép modul felbontása mindössze 640×480 képpont (VGA) – LED-vakut ezúttal nem kapunk a pénzünkért, így rossz fényviszonyok mellett be kell érnünk az éjszakai üzemmód által nyújtott segítséggel. A készülék oldalán ott a memóriakártyák fogadására hivatott bővítőslot, és ha minden igaz, a gyári csomagban egy 256 MB-os M2 kártya fog helyet kapni.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a legolcsóbb Sony Ericsson Walkman mobil pontosan milyen áron és mikor jelenik majd meg a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom