Connect with us

technokrata

Szárnyakat kapunk…

Kütyük

Szárnyakat kapunk…

A HTC szárnyakat ad vágyainknak…

A tajvani gyártó várhatóan rövid időn belül fellebbenti majd a fátylat egyik legfrissebb okostelefon fejlesztéséről. A keresztségben HTC Wings (Szárnyak) nevet kapott újdonság tulajdonképpen nem más, mint az ugyancsak mostanság debütáló HTC Vox (S710) némileg továbbfejlesztett, nagyobb tudású kiadása. Érdekesség, hogy ezen a készüléken nem is egy, hanem rögtön két billentyűzet is helyet kapott. A kijelző alatt található hagyományos szám/karakter billentyűzet elsősorban tárcsázáshoz és SMS-ezéshez használatos, az oldalra történő szétcsúsztatás után előbukkanó, teljes értékű QWERTY keyboard pedig leginkább hosszabb dokumentumok, elektronikus levelek megírásához lehet ideális.

A HTC Wings processzorának részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, az azonban szinte biztosra vehető, hogy a HTC Vox-ban dohogó, nem túl nagy teljesítményű, alig 200 MHz-es Texas Instruments OMAP 850 chipnél gyorsabb proci kerül az újdonságba. Tudni lehet továbbá, hogy a készülékben Bluetooth 2.0 és integrált GPS-vevő is helyet kap.

A Windows Mobile 5.0 operációs rendszerű HTC Wings arra hivatott, hogy elmossa a hagyományos okostelefonok és a PDA-mobilok közötti egyre vékonyabb határvonalat, azonban negatívuma, hogy 320×240 pixeles felbontású TFT kijelzője sajnos nem érintésérzékeny. A kétkamerás, tehát akár videóhívásra is használható HTC Wings árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp