Connect with us

technokrata

Parányi csúszkamobil újdonság

Kütyük

Parányi csúszkamobil újdonság

Itt egy mobiltelefon azok számára, akiknek a méret a lényeg.

Mobiltelefonról lévén szó, ezúttal természetesen nem nagy, hanem éppen ellenkezőleg, parányi méretről beszélhetünk. A keresztségben Utec S898 nevet kapott újdonság egy divatos megjelenésű sliderphone, mely virágmintás díszítése és átlagnál kisebb készülékháza miatt vélhetően elsősorban a hölgy vásárlók körében lesz népszerű. Az alig 70 gramm tömegű Utec S898 csukott helyzetben 87 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 18 milliméter vastag.

A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező telefonnak nem az egész felső része, hanem csak mintegy 90 százaléka tolható fel, vagyis alul van egy kis fix rész, hasonlóképp, mint a széthajtható Motorola RAZR V3 esetében. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 1,8 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos gondoskodik, mely egyrészt 128×160 képpontos felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg.

A hátfalban helyet kapott digitális fényképezőgép modul enyhén becsapós, ugyanis 1,3 megapixeles felbontással kecsegteti a felhasználókat, ez azonban nem más, mint egy egyszerű szoftveres interpoláció eredménye. A kamera lelke egy mindössze 0,3 megapixeles (VGA), vagyis 640×480 képpontos felbontású CMOS képszenzor.

A 64 MB belső memóriával felvértezett mini sliderphone microSD (TransFlash) formátumú memóriakártyákkal bővíthető és természetesen az MP3-MP4 lejátszó funkció sem hiányzik belőle. A hátlap mögött rejlő lítium-ion akkumulátor kapacitása mindössze 450 mAh.

A telefon várható árával kapcsolatban nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp