Connect with us

technokrata

TAG Heuer: karórák után spéci mobilok

Kütyük

TAG Heuer: karórák után spéci mobilok

Minden jel arra mutat, hogy egy újabb gyártó és egy újabb készülék jelenik meg a luxusmobil szektorban.

Már csak néhány hónapot kell várnunk arra, hogy a kiváló minőségű karóráiról híres, 1860-ban alapított TAG Heuer bejelentse első mobiltelefonját. A különböző ékszerek, parfümök, kozmetikumok, nemes italok és elegáns divattermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó LVMH csoport oszlopos tagja, a TAG Heuer természetesen nem saját maga fogja elkészíteni ezt a különleges készüléket. Ezzel a feladattal egy francia gyártó, a ModeLabs Group van megbízva. Magáról a telefonról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, az viszont már most sem titok, hogy a készülék borítása rendkívül ellenálló rozsdamentes acélból fog készülni és a mobil alapjaiban véve sok tekintetben hasonlít majd a jelenleg forgalomban lévő TAG Heuer karórákra.

Mint ismeretes, hasonló lépésre készül mostanság többek közt a Levi´s is. A Levi Strauss vállalat munkatársai nemrégiben jelentették be, hogy a Levi´s brand a divatpiac után 2007-ben többek közt a mobiltelefonos szektorban is meg kíván jelenni. A gyártó munkatársai elmondták, hogy ettől az évtől kezdve számos különböző Levi´s mobil készülék, illetve hozzájuk tartozó mobil kiegészítő termék lesz elérhető a piacon. A célközönség elsősorban a divatra fogékony fiatalokból tevődik majd össze.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek majd, ahol jelenleg a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a már említett ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat. Említést érdemel, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák