Connect with us

Érints meg – bárhol!

Kütyük

Érints meg – bárhol!

Még szinte alig kezdődött el az új esztendő, de a Pantech máris hallatott magáról.

Az elsősorban innovatív mobil fejlesztéseiről ismert, dél-koreai székhelyű gyártó ezúttal is egy különleges készülékkel rukkolt elő. A Pantech W51PT igazi érdekességét a billentyűzet környékén érdemes keresgélnünk. A hagyományos nyomógombokat elsők közt az LG csokimobiljai, így például a KG800 és KG810 küldték nyugdíjba az új divathullámot indító érintőgombok révén.

Ezekben a telefonokban azonban csak a fontosabb kezelőszervek, illetve dedikált zenegombok érintésérzékenyek, a többi gomb teljesen hagyományos. Nos a Pantech újdonságának már egyetlen gombját sem kell nyomkodni, hanem elég egyszerűen csak megérinteni őket. Az egyetlen lapból kialakított billentyűzeten az egyes gombok helyét egyszerűen csak egy-egy kis bemélyedés jelzi – kíváncsi vagyok, hogy milyen hatékonysággal lehet egy ilyen telefonon SMS-t írni.

A 132 gramm tömegű készülék egyébként elegáns szétnyitható kialakítást kapott, vastagsága pedig mindössze 11,9 milliméter. A külső kijelző tulajdonképpen csak egy jelképes LCD, hiszen olyannyira kicsi, ellenben a belső TFT panel már 2,4 colos, tehát az átlagosnál nagyobb képátlóval rendelkezik. Az állítólag ultra-éles képet biztosító display QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színt képes megjeleníteni. A beépített digitális fényképezőgép nem is annyira 2,1 megapixeles felbontása, hanem sokkal inkább CCD szenzora révén jelent érdekességet.

A fehér és arany színváltozatokban kapható, 103 milliméter hosszú és 48 milliméter széles Pantech újdonság belső memóriája microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom