Connect with us

Beckham pengét rántott elő

Kütyük

Beckham pengét rántott elő

A Motorola legújabb pengemobiljának bemutatóján David Beckham is jelen volt.

A futball sztár volt a díszvendége annak a tokiói rendezvénynek, melynek keretein belül hivatalosan is bemutatták a világszerte népszerű Motorola RAZR V3 speciális, japán piacra szánt verzióját. A szigetországban M702iS néven debütált telefon ezüst, fekete és pink színváltozatokban kapható, és európai társánál jelentősen nagyobb tudású. Beckham mind a három modellt bemutatta a sajtó képviselőinek, ezenkívül pedig bejelentette a különleges díszítésekkel felvértezett ˝MOTORAZR tattoo keitei by David Beckham˝ modellt, melyet hamarosan el fognak árverezni, az ebből befolyt összeget pedig az UNICEF számlájára utalják majd át.

A 103 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 14,9 milliméter vastag és 109 gramm tömegű készülék egyik érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít az első japán RAZR-nek. A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében ezúttal 320×240 pixeles (QVGA) felbontásról, valamint 262 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően az 1 colos képátlójú külső LCD sem monokróm, hanem 65 ezer színárnyalatú, felbontása pedig 96×80 pixel.

Természetesen ebből a telefonból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 1,3 megapixeles felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak. Említést érdemel továbbá a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, a 3G videóhívás funkció (második kamera), illetve a Bluetooth támogatás.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cég munkatársai tavaly nyár közepén jelentették be, hogy két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.

Mint ismeretes, az amerikai gyártó 2004-ben mutatta be divatteremtő ultra-vékony készülékét, a Motorola RAZR V3-at. Az első, fémdobozos példányok ára még 150-200 ezer forintos magasságban mozgott, mára viszont már annyira lecsökkent a telefon ára, hogy gyakorlatilag bárki számára elérhető. A Motorola V3 ára Európában több helyen is a lélektani 100 eurós (25.300 forint) határ alá csökkent és elképzelhető, hogy az elkövetkezendő hetekben még tovább fog csökkenni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom