Connect with us

Olcsó Samsung csúszkamobil – színorgiában

Kütyük

Olcsó Samsung csúszkamobil – színorgiában

Forgalomba kerültek a Samsung egyik legolcsóbb csúszkamobiljának legújabb változatai.

A dél-koreai székhelyű gyártó által nemrégiben bejelentett, Samsung SGH-C300 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy a low-end kategóriában hadrendbe álló, divatos megjelenésű sliderphone. A szétcsúsztatható kialakítást kapott, belső antennás újdonság alaphelyzetben 87 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 18 milliméter vastag, tömege pedig 94 gramm.

A készülék most már egyre több változatban kapható. Az alapmodell fekete színben pompázik, a nemrégiben megjelent Red Edition pedig értelemszerűen vörös borítást kapott. Ezekhez csatlakozott most két újabb verzió, a rikító zöld színű Green Edition és a ˝szürke egér˝ Grey Edition. Az említett modellek csak és kizárólag a borítás színében különböznek egymástól.

Olcsó mobilról lévén szó, nem meglepő, hogy a folyadékkristályos kijelző ezúttal nem TFT, hanem csak cSTN technológiájú: a 128×160 képpontos felbontással rendelkező display 16 bites színmélységű, vagyis egész pontosan 65.536 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

Az sem okoz komolyabb meglepetést, hogy a Samsung SGH-C300-ból többek közt a digitális fényképezőgép modul is hiányzik. Az integrált memória kapacitása mindössze 2 MB, és sajnos nem bővíthető memóriakártyákkal.

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Samsung újdonság kapcsán szólnunk kell még a GPRS Class 10 vezeték nélküli adatátviteli technológiáról, a WAP 2.0 böngésző alkalmazásról, a teljes körű SMS és MMS támogatásról, a Java MIDP 2.0 támogatásról, a fejlett naptárról, valamint a polifonikus csengőhangokról.

A Samsung SGH-C300 ajánlott végfelhasználói ára 150 dollár, vagyis mintegy 28 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom