Connect with us

technokrata

Jelentősen olcsóbban mobilozhatunk!

Kütyük

Jelentősen olcsóbban mobilozhatunk!

Nagy mértékű roaming kedvezmény – 3 hónapon át, 11 országban.

A Kapcsolat Aranykártya Program keretében a T-Mobile egy újabb kedvezményével a külföldi beszélgetés lesz sokkal olcsóbb. 2007. január 1. és március 31. között 11 országban, T-Mobile-os és meghatározott partnerhálózatokban a szolgáltató Aranykártyás ügyfelei 25, Platinakártyások 50 százalékkal alacsonyabb díjakkal telefonálhatnak külföldön.

A 25 és 50 százalékos díjcsökkentés az indított és fogadott hívásokra egyaránt vonatkozik, és annak igénybevétele díjmentes, mindössze egyszerű regisztrációhoz kötött. Ez utóbbira január 1. és 31. között a T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatán – a 1430-as, Dominósoknak a 1777-es hívószámon – van lehetőség. A kedvezményt az általános és Domino díjszabás szerinti díjcsomagokat használó ügyfelek vehetik igénybe.

A T-Mobile hűségprogramja az állandó készülék- és tarifakedvezményeken túl újabb és újabb előnyöket biztosít a programban résztvevőknek. A T-Mobile nemrég ingyenes hétvégi beszélgetési lehetőséget kínált Arany- és Platinakártyás ügyfeleinek. Egyszerű regisztráció ellenében előbbiek 200, utóbbiak 600 percnyi hálózaton belüli beszélgetési lehetőséget kaptak.

A roaming kedvezmény január 1. és március 31. között az alábbi országokban és hálózatokban vehető igénybe:
-Amerikai Egyesült Államok (T-Mobile)
-Ausztria (T-Mobile)
-Csehország (T-Mobile)
-Franciaország (Orange)
-Hollandia (T-Mobile)
-Horvátország (T-Mobile)
-Nagy-Britannia (T-Mobile)
-Németország (T-Mobile)
-Olaszország (TIM)
-Szlovákia (T-Mobile)
-Szlovénia (Mobitel).Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák