Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotók az ultra-vékony Sony Ericsson W880i-ről

Kütyük

Friss kémfotók az ultra-vékony Sony Ericsson W880i-ről

Megérkeztek a legújabb kémfotók a Sony Ericsson egyik, sokak által várva várt új mobiljáról.

Az alábbi, minden korábbinál jobb minőségű felvételeken az Ai fejlesztési kódnevű készülék látható, mely Sony Ericsson W880i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék körülbelül olyan szolgáltatási körrel rendelkezik, mint a közelmúltban debütált Sony Ericsson W850i, azonban lényeges eltérés, hogy az Ai már igen csak ˝anorexiás˝ (és candybar kialakítású). Ez a gyakorlatban egész pontosan 9,4 milliméteres vastagságot jelent.

A telefon elülső részét alumínium borítja, a hátsó rész pedig puha tapintású, gumiszerű, fekete színű műanyagból készült. A rendszercsatlakozó az oldalélre került, a beépített digitális fényképezőgép pedig egy 2 megapixeles CMOS képszenzorra épül, ami ugyebár 1.600×1.200 képpontos maximális fotófelbontást jelent. A legnagyobb videófelbontás egyelőre ismeretlen, de az biztos, hogy az autofókusz ezúttal sajnos kimaradt a fényképezőgépből. Az 1,9 colos képátlójú TFT LCD feltehetőleg 176×220 pixeles felbontású és 18 bites színmélységű, vagyis 262 ezer színárnyalatú.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor a közeljövőben debütáló, kétkamerás Sony Ericsson W880i UMTS (3G) kompatibilis, alapcsomagjában pedig többek közt egy 1 GB-os kapacitású M2 memóriakártya is helyet kap. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi. Az AI elnevezés egyébként onnan ered, hogy a telefon elkészítését egy japán tenisz játékos, egy bizonyos Ai Sugiyama inspirálta.

A sztereó FM rádiós (RDS) W880i-nek egyébként feltehetőleg lesz egy nem Walkman brandes kiadása is, mely Sony Ericsson K770i néven fog bemutatkozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés