Connect with us

technokrata

Kütyük

Penge? Penge!

Itt a Motorola SLVR L7 legújabb kiadása, vagy talán mégsem?

Az alábbi felvételen látható ultra-vékony készülékről első pillantásra könnyen azt hihetjük, hogy a Motorola gyártósorain készült, ekkor azonban nagyot tévedünk. Ez a készülék egy dél-koreai gyártó terméke, az viszont teljesen biztosra vehető, hogy a dél-koreai tervezők a Motorola SLVR L7 designját vették kiindulási alapnak.

A Latte Slim 11B típusjelzésű, hagyományos kialakítású készülék 107 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 11,2 milliméter vastag, vagyis elmondható róla, hogy jelentősen kisebbre sikeredett, mint a már említett Motorola telefon. A háromsávos GSM modullal felvértezett újdonságba egy 1,9 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző került, mely elsősorban 262 ezer színárnyalatáról, illetve 176×220 pixeles felbontásáról ismerszik meg.

A hátfalban szolgálatot teljesítő digitális fényképezőgép lelke nem más, mint egy 1,3 millió képpontos CMOS képszenzor, mellyel természetesen nem csak fotók, hanem akár videók is készíthetők. A belső memória kapacitása 64 MB, ami parányi microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egyszerűen tovább bővíthető.

A Latte Slim 11B kapcsán említést érdemel továbbá az SMS és MMS támogatás, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, az MP3 és MP4 lejátszó, valamint a három gyári játékprogram.

A telefon ára 169 dollár, vagyis mintegy 32 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek