Connect with us

technokrata

RAZR pengemobil – kínai tálalásban

Kütyük

RAZR pengemobil – kínai tálalásban

Zenelejátszós penge kagylómobil – egyenesen Kínából.

A kínai mobilgyártó iparágnak az elmúlt időkben gyakorlatilag már mindenfajta híres és neves mobiltelefont sikerült lemásolnia, illetve hamisítania, így nem csoda, hogy most a Motorola világszerte népszerű RAZR V3 modellje is sorra került. Az Amoi nevezetű gyártó A1-es modellje tulajdonképpen nem más, mint egy a jó öreg Motorola RAZR ruhájába bújtatott, harmadik generációs zenemobil.

A kereken 100 gramm tömegű Amoi A1 csukott helyzetben 95 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 16,2 milliméter vastag, vagyis némileg vastagabbra sikeredett, mint a Motorola már említett, divatteremtő modellje. Mivel a készülék már UMTS (3G) hálózatokban is használható, ezúttal videóhívás funkciót is kapunk a pénzünkért. A kínaiak azonban spórolni szerettek volna, így a második kamera kimaradt a telefonból, ennek megfelelően a videóhívásokhoz az elforgatható optikájú fő kamerát kell használnunk. Ez a kamera egyébként 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik, de sajnos az optika mellett nincs LED-segédfény.

A fejlett OLED technológiára építkező kiegészítő külső kijelző 1 colos képátlójú és 65 ezer színárnyalatú, alatta pedig három, elég bumfordi megjelenésű dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők. A 2 colos képátlójú belső TFT LCD 176×220 képpontos felbontású és 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat).

A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Amoi A1 belső memóriája 64 MB-os kapacitású és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető. A fontosabb specifikációk közé sorolható még a sztereó Bluetooth headsetek (A2DP) támogatása, az USB interfész és a Java MIDP 2.0 kompatibilitás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák