Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az első Google Samsung mobil

Kütyük

Az első Google Samsung mobil

A számítógépek után egyre több mobiltelefont is meghódít magának a Google.

A Samsung bejelentette, hogy az év utolsó napjaiban, illetve 2007 elején Európa-szerte megkezdi legfrissebb sliderphone-jának, a Z720-as modellnek a kereskedelmi forgalmazását. Ez az első olyan Samsung mobil, mely már gyárilag telepítve tartalmazza a Google mobilkereső alkalmazást, valamint a Gmail levelezőt: a telefon menürendszerében az alkalmazások között keresendő a már jól ismert Google ikon.

Az augusztus végén a francia fővárosban debütált Samsung Ultra Edition 13.8 (Samsung SGH-Z720) egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modult kapott, de ami ennél sokkalta érdekesebb, hogy a GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 1,8 Mbit/s) vezeték nélküli adatátviteli technológiákat egyaránt támogatja.

A mindössze 80 gramm tömegű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság alaphelyzetben 104,5 milliméter hosszú, 51,3 milliméter széles és 13,8 milliméter vastag. A hátul található, autofókusz funkciós és LED-vakus fényképezőgép modul lelke nem más, mint egy 3 millió képpontos CMOS képszenzor, az előlapi második kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású. Ez utóbbi elsősorban a videóhívásokhoz használatos.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,1 colos képátlóval rendelkező, TFT kijelző gondoskodik, a maga 262 ezer színével, illetve 240×320 pixeles (QVGA) felbontásával. A fejlett PIM funkciókkal felvértezett Samsung SGH-Z720-ból természetesen a Bluetooth 1.2 kontroller és az USB 1.1 interfész sem hiányzik, továbbá említést érdemel a mintegy 80 MB-os belső memória, valamint a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség. Egy feltöltéssel maximum 6,5 órás beszélgetési idő, illetve 260 órás készenléti idő érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés