Connect with us

technokrata

Parányi design-mobil

Kütyük

Parányi design-mobil

Az alábbiakban egy igen csak parányi méretűre sikeredett mobiltelefont mutatunk be Olvasóinknak.

A Pantech most ismét hallatott magáról, ráadásul nem is akármivel: a dél-koreai gyártó legfrissebb mobiltelefonja villámgyorsan bezsebelt magának egy iF Design Award elismerést. Mint ismeretes, hasonló díjat kapott nemrégiben az LG gyönyörű új érintőkijelzős készüléke, a Prada divatmobil alapját adó LG KE850. No de térjünk is vissza gyorsan a Pantech újdonságára!

A keresztségben Pantech IM-S150 nevet kapott készülék széthajtható kialakítással rendelkezik, és csukott állapotban mindössze 76,8 milliméter hosszú, 37,5 milliméter széles és 16,6 milliméter vastag. A gyakorlatilag bármely zsebbe, vagy kistáskába könnyen becsúsztatható minimobil tömege sem túl vészes, egész pontosan 80 gramm.

A belül elhelyezett fő kijelzőre egyetlen rossz szavunk sem lehet. A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző egyrészt QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A kiegészítő külső display pontos specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, annyi azonban biztos, hogy ez az LCD is színes, illetve, hogy alaphelyzetben, vagyis inaktív állapotban gyakorlatilag észrevehetetlen.

A fekete és ezüst színekkel operáló Pantech IM-S150 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles felbontású, videófelvevős kamera, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás, a fejlett MP3 lejátszó alkalmazás, az infravörös port és a diktafon funkció.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek