Connect with us

technokrata

Vörös és fekete: csodaszép új mobiltelefon

Kütyük

Vörös és fekete: csodaszép új mobiltelefon

Az NEC ezúttal alaposan kitett magáért és egy nagyon is szemre való kis mobiltelefonnal lepett meg bennünket így az esztendő legvégén.

Az amerikai FCC testület által a napokban bevizsgált és engedélyeztetett NEC N6207 leginkább az KG KG800-as első európai csokitelefonhoz hasonlítható, ugyanis a fekete alapszínű készülék kijelzője alaphelyzetben láthatatlan.

A két készülék között azonban lényeges eltérés, hogy míg az LG KG800 egy szétcsúsztatható kialakítású, hagyományos billentyűzetes telefon, addig az NEC újdonsága nem csúsztatható szét, az adatbevitelről pedig a normál szám/karakter gombok hiányában az érintésérzékeny kijelző, a mini ceruza és a kézírásfelismerő technológia gondoskodik. Fontos designelem az oldalakon körbefutó díszcsík, mely vörös színt kapott és hasonló színű a hátlapon található kiegészítő hangszóró borítása is.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott NEC N6207 pontos méret- és tömegadatait egyelőre sűrű homály fedi, mint ahogy jelenleg még a display pontos felbontása és színmélysége is ismeretlen. A digitális fényképezőgép modulról már tudni lehet, hogy egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS szenzor rejtőzik benne. A videófelvevős kamera vakut sajnos nem kapott, de legalább egy kis tükör van az optika mellett.

Az egyedi megjelenésű NEC telefon kapcsán szólnunk kell még a fejlett MP3 zenelejátszó alkalmazásról, a Java MIDP 2.0 kompatibilitásról, a WAP 2.0 böngészőről, a Bluetooth és USB interfészről, valamint a diktafon funkcióról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle