Connect with us

technokrata

Érintőkijelzős Nokia 6233 utánérzés – filléres áron

Kütyük

Érintőkijelzős Nokia 6233 utánérzés – filléres áron

Itt egy telefon azoknak, akik érintőkijelzős készüléket szeretnének vásárolni a lehető legolcsóbban.

Az érintésérzékeny LCD-vel szerelt mobiltelefonok általában csak a felsőbb árszegmensekben érhetők el, hiszen például még a kamerát is nélkülöző Sony Ericsson M600i sem éppen olcsó mulatság. Az egyik kínai gyártó, az érdekes nevű Tianyu most végre azokra is gondolt, akik minimális anyagi ráfordítás ellenében szeretnének érintőkijelzős telefont vásárolni.

Az elérhető árú multimédiás készülékek piacára szánt Tianyu A699 egy hagyományos kialakítású, belső antennás telefon, mely 102 milliméter hosszú, 43 milliméter széles és 13,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 90 grammot nyom. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely egyrészt 176×220 képpontos felbontásáról, másrészt 18 bites színmélységéről (262.144 színárnyalat) ismerszik meg. Az érintőkijelzőhöz természetesen egy kis ceruza is jár, az adatbevitelt pedig kézírásfelismerő technológia hivatott elősegíteni.

A hátfalban helyet kapott digitális fényképezőgép modul egy vérbeli alsó-középkategóriás darab, lévén, hogy felbontása mindössze 1,3 megapixel, illetve, hogy optikája mellett vakut nem, hanem csak egy kis tükröt találhatunk. Multimédiás fronton említést érdemel még az MP3, AAC és WAV formátumú digitális muzsikákat támogató zenelejátszó alkalmazás, az A2DP (sztereó headset) kompatibilis Bluetooth kontroller, valamint a sztereó FM rádió.

Az akár webkameraként is használható mobiltelefon belső memóriája 64 MB kapacitású és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. A Nokia 6233 designnal megáldott telefon ára átszámítva mintegy 35 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle