Connect with us

technokrata

Lebukott a titkos jövevény!

Kütyük

Lebukott a titkos jövevény!

Jó ideje lehetett már hallani róla, most pedig végre fényképen is látható.

A cseh T-Mobile internetes oldalain a napokban felbukkant egy hivatalosan mindeddig be nem jelentett új mobiltelefon, a Sony Ericsson W880i. Erről a típusjelzésről az elmúlt hetekben rengeteget lehetett hallani, azonban míg az eddigi pletykák arról szóltak, hogy a W880i egy hagyományos kialakítással rendelkező, ultra-vékony Walkman modell lesz, addig a T-Mobile-nak köszönhetően kiszivárgott fotókon egy szétcsúsztatható zenemobil látható.

A magenta színű szolgáltató weboldalain látható Sony Ericsson W880i egyébként nagyon komoly hasonlóságot mutat a Japánban a közelmúltban Sony Ericsson W42S néven debütált telefonnal, legalábbis a design tekintetében mindenképp. Mivel a W880i pontos specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, lássuk, hogy mit lehet tudni a W42S-ről!

A 123 gramm tömegű készülék alaphelyzetben 106 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 24 milliméter vastag. A 2,2 colos képátlóval rendelkező folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 18 bites színmélysége révén mintegy 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

Az 1 GB kapacitású belső memóriában jelentős mennyiségű zene tárolható el, ami ráadásul Memory Stick Pro Duo memóriakártyák révén további 4 GB-tal növelhető. A digitális fényképezőgép felbontása mindössze 1,3 megapixel. A CDMA szabványú, sztereó FM rádiós telefon egy feltöltéssel maximum 30 óra zenelejátszási időt biztosít a számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek