Connect with us

technokrata

Ideális karácsonyi ajándék: luxusmobil 60 millióért!

Kütyük

Ideális karácsonyi ajándék: luxusmobil 60 millióért!

Lássuk, röviden mit érdemes tudni napjaink egyik legdrágább mobiltelefonjáról!

A Vertu Signature telefonnak már az alapmodellje sem éppen a kétfilléres tucatmobil kategóriába tartozik, azonban a Vertu Signature Cobra nevezetű limitált kiadás még azon is jóval túltesz. A tekergő kobrával, gyémántokkal és rubintokkal díszített modell ára nem kevesebb mint 310 ezer dollár, vagyis 60 millió forint! Nyugalom, létezik olcsóbb változat is, mely már 115 ezer dollár, vagyis potom 22 millió forint ellenében hazavihető.

A Vertu Signature egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 122 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag (78 köbcentiméter), tömege pedig annak függvényében változik, hogy pontosan miből készült és milyen díszítésű a készülékház. A 18 karátos fehérarany modell 198 grammos, a 18 karátos sárgaarany változat 196 gramm tömegű, az ˝egyszerű˝, rozsdamentes acélból készült kivitelek pedig 173 és 178 gramm közötti tömeggel rendelkeznek.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Vertu újdonság nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora a gyári adatok szerint maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 300 órás készenléti időt biztosít a számunkra.

A Vertu Signature fejlett hangfunkciókkal bír, így például említést érdemel a nagy teljesítményű Yamaha hangprocesszor, valamint a 20 milliméteres átmérőjű extra hangszóró. A készülék kapcsán szólnunk kell még az 1.000 férőhelyes telefonkönyvről, a 100 darabos SMS memóriáról, a 220 férőhelyes naptár alkalmazásról, a diktafon funkcióról, valamint a teljes körű SMS/MMS/E-mail kompatibilitásról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák