Connect with us

Hirdetés

technokrata

Feltámad a BenQ-Siemens zenemobil

Kütyük

Feltámad a BenQ-Siemens zenemobil

A BenQ-Siemens EF71 nem tűnik el teljesen a süllyesztőben.

Mint ismeretes, a gyártó a közelmúltban bejelentette, hogy a komoly veszteségek miatt kivonul Európából, ez viszont nem jelenti azt, hogy a világ más részein is megszűnne létezni a márka. A legfrissebb híradások például arról szólnak, hogy a gyártó 2007 első felében Kínában nagy mennyiségben szeretne eladni EF71-es zenetelefonokat, még pedig divatos arany, pink és lila színekben.

A BenQ-Siemens EF71 típusjelzésű kagylómobil a vállalat Q-fi termékcsaládjának tagja: a Q-fi modellek leginkább rendkívül egyszerűen kezelhető zenefunkcióikról (MP3, AAC, WMA) ismerszenek meg. A kereken 100 gramm tömegű készülék csukott helyzetben 90 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag. A 750 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 3 órás beszélgetési időt, illetve mintegy 225 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) BenQ-Siemens EF71 sajnos sem az EDGE, sem pedig a 3G adatátviteli technológiát nem támogatja, így e tekintetben egyedül a GPRS Class 10-re szorítkozhatunk. A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 176×220 pixelt, valamint több mint 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, az OLED technológiájú külső display pedig 128×64 képpontos és monokróm (fehér háttérvilágítású).

A beépített digitális fényképezőgép modul legfontosabb jellemzői közé tartozik a 2 megapixeles felbontás, a videófelvevő funkció, valamint az éjszakai üzemmód. A belső memória 24 MB kapacitású, ezenkívül természetesen a Bluetooth kontroller sem hiányzik a készülékből. A BenQ-Siemens EF71 dobozában többek közt egy sztereó headset, valamint egy microSD (TransFlash) memóriakártya is található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés