Connect with us

technokrata

Samsung X540: elegáns mobil olcsón

Kütyük

Samsung X540: elegáns mobil olcsón

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata már-már elképesztő magasságokba hág.

A dél-koreai gyártó mostanság annyi új készüléket jelent be, hogy ember legyen a talpán, aki még fejben tudja tartani az összes típusjelzést és specifikációt. A Samsung legfrissebb újdonsága nem más, mint egy alsó-középkategóriás kagylómobil, mely alacsony árát meghazudtoló eleganciát vonultat fel.

A széthajtható kialakítással rendelkező Samsung SGH-X540-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a wireless technológiák közül pedig csak a GPRS támogatott, az EDGE és az UMTS sajnos nem. A Bluetooth szerencsére nem hiányzik belőle, ráadásul a ˝Kékfog˝ kontroller 2.0-s verziószámot visel magán.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 160×128 képpontos felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A költséghatékonyság jegyében a kiegészítő külső display ezúttal kimaradt a telefonból, a kamera viszont nem: a fényképezőgép segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) fotók készíthetők.

A sztereó FM rádiós Samsung SGH-X540 belső memóriája 2 MB-os kapacitású és nem bővíthető. Az alaphelyzetben 90 milliméter hosszú, 46,5 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag újdonság tömege 90 gramm. Említést érdemel továbbá az 500 férőhelyes telefonkönyv, a Java MIDP 2.0 támogatás, valamint a 230 órás készenléti idő, illetve a 3 órás beszélgetési idő.

A Samsung SGH-X540 ára várhatóan 35-40 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák