Connect with us

technokrata

Pannon: gyors letöltés mindenhol!?

Kütyük

Pannon: gyors letöltés mindenhol!?

Közel száz százalékos mobil szélessávú (EDGE, UMTS) lakossági lefedettséget ért el a Pannon decemberre hazánkban.

A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a mobil internetezés, a multimédiás üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata.

A harmadik generációs (3G) hálózat, mely jelenleg Budapesten és környékén, valamint a vidéki nagyvárosokban – összesen 43 településen – érhető el, a videotelefonálást is lehetővé teszi. Ez a szolgáltatás 2007 januárjának végéig ingyenes a Pannon hálózatában hazánkban.

A Pannon mobilszelessav.hu honlapja az Év honlapja 2006 címet is elnyerte. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing klub díját a márkasite kategóriában nyerte el a website-ot tervező Carnation és a Pannon.

A Pannon tehát elég jól áll EDGE (240 Kbit/s), illetve UMTS (384 Kbit/s) fronton, ellenben HSDPA ügyben még némi kihívással küszködik. Hazánkban egyelőre csak a T-Mobile rendelkezik kereskedelmi 3,5G szolgáltatással, mely nem kevesebb mint 3 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosít számunkra – 23 városban. A T-Mobile jövőre még tovább gyorsít: cél a 7 Mbit/s elérése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák