Connect with us

technokrata

Ingyen karácsonyi képek, olcsó MMS üdvözletek

Kütyük

Ingyen karácsonyi képek, olcsó MMS üdvözletek

Képeslapot ma már nem csak postai úton, hanem akár mobiltelefonnal is küldhetünk.

A T-Mobile karácsonyi akciójában most ingyenes, karácsonyi témájú képeket tölthetünk le mobilunkra. Ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a szolgáltató weboldalára, ahol ki kell választani a számunkra leginkább tetsző karácsonyi képet, majd pedig az alatta elhelyezett rövid kódot (például: KEP142) SMS-ben el kell küldeni a 30/44-44-900-as telefonszámra. Ezt követően a T-Mobile automatikusan elküldi az általunk kiválasztott fénykép WAP-os elérhetőségét, mely címet betöltve a telefonon, pillanatok alatt a készülékre tölthető a háttérkép. Ahogy azt már említettem, a képek teljesen ingyenesek, azonban az elküldött SMS-ért, illetve a WAP-os képletöltés által generált forgalomért természetesen fizetnünk kell.

Amennyiben már a telefonon van a kiválasztott kép, azt multimédiás üzenetben néhány gombnyomással gyakorlatilag bármely ismerősnek továbbíthatjuk, az MMS-ben pedig nem csak magát a képet, hanem személyes jókívánságainkat is elküldhetjük. Sőt, még egy kellemes ünnepi dallammal is kiegészíthetjük az ily módon teljesen multimédiássá vált üzenetet! A karácsonyi csengőhangok kódjai ugyancsak megtalálhatók a T-Mobile oldalain, azokat pedig a már említett telefonszámra kell elküldeni. Az egyes realtone csengőhangok (például: NOX – Szent Ünnep; Zsédenyi Adrienn – Karácsony) áráról a szolgáltató a letöltés előtt minden esetben tájékoztatást nyújt a számunkra.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei karácsonykor – december 24-én, 25-én és 26-án – hálózaton belül mindössze 36 forintért, más belföldi mobilosoknak pedig 60 forintért küldhetnek karácsonyi üdvözletet MMS-ben (kivéltel a Kaméleon díjcsomag, ahol 40, illetve 20 forint az MMS). Domino kártyások 38, illetve 63 forintért küldhetnek karácsonyi MMS-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek