Connect with us

technokrata

Érkezőben a megújult iGO navigáció

Kütyük

Érkezőben a megújult iGO navigáció

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy az iGO GPS-navigáció teljesen megújuljon.

A cégnél a térképészek mellett a szoftverfejlesztők is lázasan dolgoznak: 2007 első hónapjaira ígérik az iGO szoftverfrissítését, amely olyan hasznos funkciókat kínál majd, mint a TMC forgalmi riasztás, vagy az útbiztonsági kamerák, melyek figyelmeztetik a sofőrt a sebességmérőkre.

Számos kényelmi szolgáltatás is bekerül majd az iGO-ba, mint például az ˝Alagút üzemmód˝, mely lehetővé teszi, hogy a GPS-jel kimaradásakor a program tovább folytassa a navigációt az utolsó ismert sebesség és a tervezett útvonal felhasználásával a következő manőverig. Így ha alagútban, vagy magas házak között a GPS-készülék másodpercekre elveszti a GPS-jelet, az iGO képes lesz továbbra is mutatni a pozíciónkat.

Örülni fognak azok is, akik használják PDA-juk címtár funkcióját, vagy olyan kéziszámítógéppel rendelkeznek, amellyel telefonálni is lehet. A hamarosan megjelenő iGO szoftverfrissítéssel ugyanis a címtár tartalma automatikusan beimportálódik majd a saját POI-k közé, így ismerőseink címét láthatjuk is a térképen. Ez egyben azt is jelenti, hogy még könnyebben megadhatjuk az úticélt, hiszen elég a listában eltárolt személyek vagy cégek nevére kattintani.

A könnyebb használhatóságot segíti majd elő az újonnan kialakított okos billentyűzet és az intelligensebb címkeresés. Emellett tovább fejlődik a 3D megjelenítés is, melytől egyszerűbb és gyorsabb lesz a térképen való böngészés.

Az iGO szoftverfrissítés Béta (nem hivatalos, tesztelésre szánt) verziója már most is kipróbálható. Letöltését azonban csak gyakorlott felhasználóknak ajánljuk, és minden esetben javasoljuk, hogy az SD memóriakártya eredeti tartalmáról készítsenek biztonsági mentést is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek