Connect with us

Hirdetés

technokrata

4 megapixeles új mobil – érintőkijelzővel

Kütyük

4 megapixeles új mobil – érintőkijelzővel

Oroszországból szeretettel…

A Voxtel bemutatta legfrissebb csúcskategóriás készülékét, mely tulajdonképpen nem más, mint egy kéziszámítógép, egy mobiltelefon és egy digitális fényképezőgép érdekes ötvözete. Az orosz gyártó W740 típusjelzésű újdonsága egész pontosan 120 grammot nyom a mérlegen, vagyis nem is olyan vészesen nehéz, ezenkívül pedig 106 milliméter hosszú, 55,2 milliméter széles és mindössze 15 milliméter vastag. Érdemes egy pillantást vetni a kijelző alatt elhelyezett főbb kezelőszervekre: a híváskezelő gombok és a navi billentyű tervezésekor egyértelműen a Motorola RAZR V3-féle megoldásokat vették alapul.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal ellátott Voxtel W740 kapcsán sajnos komoly negatívumot jelent, hogy nem csak az UMTS, hanem az EDGE támogatás is hiányzik belőle, így meg kell elégednünk a nem éppen túl fürge GPRS Class adatátvitellel. A Wi-Fi-ről ugyancsak le kell mondanunk, de legalább a Bluetooth 1.2 vezérlő nem hiányzik a készülékből.

A Windows Mobile 5.0 Phone Edition operációs rendszerű smartphone-ban egy 200 MHz-es órajelű Texas Instruments OMAP730-as chip dohog, ezenkívül pedig 64 MB RAM és 128 MB flash-ROM memóriát is találunk benne. A bővíthetőségről microSD (TransFLash) kompatibilis bővítőhely gondoskodik.

Amiben a Voxtel W740 igazán kiemelkedőt tud nyújtani, az a fényképezés, lévén, hogy segítségével akár 4 megapixeles fotók is készíthetők, ráadásul képszenzora a megszokottól eltérően nem CMOS, hanem CCD technológiájú. A 2,4 colos képátlójú TFT kijelző érintésérzékeny és 320×240 pixeles felbontású, valamint 65 ezer színárnyalatú.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés