Connect with us

technokrata

Szélessávú internetezés a T-Mobile-tól – mobiltelefon nélkül

Kütyük

Szélessávú internetezés a T-Mobile-tól – mobiltelefon nélkül

Vezetékek nélkül, szabadon.

Új díjcsomagokkal vehető igénybe a T-Mobile Internet Fix szolgáltatása, amely a WLAN segítségével már 120 olyan kistelepülésen kínál szélessávú internetezést, ahol eddig nem volt gyors internet-hozzáférés. A szolgáltatást az érintett településeken akár T-Mobile előfizetés vagy mobiltelefon nélkül is bárki igénybe veheti.

A T-Mobile Internet Fix átlagosan 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességű internet-hozzáférést jelent fix havi díjért; ez az előfizető által megadott címen vehető igénybe. Az ügyfél kérésére a szolgáltatáshoz szükséges berendezéseket a szolgáltató telepíti és felügyeli.

A T-Mobile decemberben a meglévő egy díjcsomagot három új tarifacsomaggal (3, 20, 30 GB-os forgalmi korlátok mellett) váltotta fel. Túlforgalmazás esetén minden megkezdett GB díja 990 forint; míg a WLAN berendezésért havonta 250 forintot kér a szolgáltató. A T-Mobile Internet Fix megrendelhető a T-Pontokban, a 1430-as (a T-Mobile hazai hálózatából ingyenesen hívható) lakossági ügyfélszolgálaton, valamint a szolgáltató partnerénél.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák