Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Bravia telefon kémfotó

Kütyük

Sony Ericsson Bravia telefon kémfotó

Az idei esztendő utolsó napjaiban igazi mobiltelefon kémfotó dömpingnek lehetünk tanúi.

Érdekesség, hogy ennek a rengeteg új kémfotónak túlnyomó részén mostanság Sony Ericsson készülékek szerepelnek. Nincs ez másképp most sem, amikor is a japán-svéd gyártó egy mindeddig hivatalosan be nem jelentett modelljéről érkezett egy elég homályos felvétel. Erről a Bravia besorolású, vagyis vélhetően TV-nézésre optimalizált telefonról egyelőre vajmi kevés konkrétumot lehet tudni, így például még a pontos típusjelzése sem ismeretes.

Nem ez egyébként az első Sony Ericsson Bravia telefon. A gyártó nemrégiben bejelentett, W44S típusjelzésű újdonságának kialakítása leginkább a közelmúltban megjelent Nokia N92-es és Nokia N93-as modellekéhez hasonlít, vagyis az alapvetően clamshell kialakítású telefon fedlapja nem csak felhajtható, hanem egyben el is forgatható. Az igen komoly méretű ˝zsanér˝ ezúttal nem a felső élre, hanem a jobb oldalra került.

A kiegészítő külső kijelző egy nagyon egyszerű darab: a 0,9 colos képátlójú, csík-szerű display 120×27 képpontos felbontással rendelkezik és nem színes, hanem csak monokróm. A TFT technológiájú belső LCD-re ellenben már egyetlen rossz szavunk sem lehet. A nem kevesebb mint 3 colos képátlóval rendelkező, Bravia RealityMAX panel képaránya 16:9, ennek megfelelően pedig a felbontása 432×240 pixel.

A 16:9-es képarányból könnyen kikövetkeztethető, hogy a Japánban forgalmazott Sony Ericsson W44S-ben többek közt egy digitális TV-vevő is helyet kapott, ezenkívül pedig a digitális rádióvevő mellett sem mehetünk el szó nélkül. A beépített fényképezőgép legfontosabb jellemzői közé tartozik többek közt a 3,2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor, az autofókusz funkció, a digitális képstabilizátor, valamint a videófelvevő szolgáltatás.

A belső memória kapacitása 115 MB, a bővíthetőségről pedig Memory Stick Pro Duo memóriakártyák gondoskodnak. Említést érdemel továbbá a két darab 16 milliméteres hangszóró, a 128 szólamú polifonikus hangzás, a 146 grammos tömeg, illetve a csukott állapotban 101x49x24 milliméteres méret.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle