Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: az új Prada luxusmobil

Kütyük

Kémfotók: az új Prada luxusmobil

Megérkeztek az első kémfotók az LG vadonatúj luxusmobiljáról.

Mint ismeretes, a dél-koreai gyártó a múlt héten jelentette be, hogy 2007-ben piacra fog dobni egy a divatbilágból ismert Prada céggel közösen fejlesztett, luxuskategóriás divatmobil. A hivatalos bejelentés kapcsán sajnos nem túl sok konkrét információ hangzott el magáról a készülékről, most viszont már rendelkezésünkre állnak a telefon első kémfotói.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű fotók alapján megállapítható, hogy ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék tulajdonképpen nem más, mint a nemrégiben debütált LG KE850 némileg módosított, egyedi vizuális tartalommal ellátott, limitált példányszámban készülő kiadása.

Az LG Prada modell egy elegáns Chocolate Phone designt kapott, ultra-vékony kialakítású mobiltelefon. A készülék érdekessége abban rejlik, hogy előlapjának szinte az egészét betölti a nagyméretű folyadékkristályos kijelző, mely alatt nem is találunk hagyományos szám/karakter billentyűket, hanem csak néhány fontosabb funkciógombot. Mondanom sem kell, hogy a TFT LCD érintésérzékeny funkcióval bír.

A készülék hátlapjának felső részébe került a digitális fényképezőgép modul: az optika mellett egy LED-vakut és egy kis tükör felületet is elhelyeztek a fejlesztők. A többek közt videórögzítésre is alkalmas kamera lelke egy 2 megapixeles CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. A belső memória kapacitásáról, illetve bővíthetőségéről sajnos nincsenek pontos információink.

Az elegáns bőrtokba bújtatott LG Prada mobil várható árát egyelőre sűrű homály fedi. A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés