Connect with us

technokrata

Kémfotók: az új Prada luxusmobil

Kütyük

Kémfotók: az új Prada luxusmobil

Megérkeztek az első kémfotók az LG vadonatúj luxusmobiljáról.

Mint ismeretes, a dél-koreai gyártó a múlt héten jelentette be, hogy 2007-ben piacra fog dobni egy a divatbilágból ismert Prada céggel közösen fejlesztett, luxuskategóriás divatmobil. A hivatalos bejelentés kapcsán sajnos nem túl sok konkrét információ hangzott el magáról a készülékről, most viszont már rendelkezésünkre állnak a telefon első kémfotói.

Az alábbi, sajnos nem túl jó minőségű fotók alapján megállapítható, hogy ez az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék tulajdonképpen nem más, mint a nemrégiben debütált LG KE850 némileg módosított, egyedi vizuális tartalommal ellátott, limitált példányszámban készülő kiadása.

Az LG Prada modell egy elegáns Chocolate Phone designt kapott, ultra-vékony kialakítású mobiltelefon. A készülék érdekessége abban rejlik, hogy előlapjának szinte az egészét betölti a nagyméretű folyadékkristályos kijelző, mely alatt nem is találunk hagyományos szám/karakter billentyűket, hanem csak néhány fontosabb funkciógombot. Mondanom sem kell, hogy a TFT LCD érintésérzékeny funkcióval bír.

A készülék hátlapjának felső részébe került a digitális fényképezőgép modul: az optika mellett egy LED-vakut és egy kis tükör felületet is elhelyeztek a fejlesztők. A többek közt videórögzítésre is alkalmas kamera lelke egy 2 megapixeles CMOS képszenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felbontású fényképek készíthetők. A belső memória kapacitásáról, illetve bővíthetőségéről sajnos nincsenek pontos információink.

Az elegáns bőrtokba bújtatott LG Prada mobil várható árát egyelőre sűrű homály fedi. A terméket 2007 elején tervezik bevezetni Európában (elsőként Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Németországban), majd bemutatásra kerül Ázsiában is, többek között Hong Kongban, Tajvanon és Szingapúrban. A telefon koreai változata 2007 második negyedévében kerül majd piacra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle