Connect with us

technokrata

Hazugságvizsgáló Skype-hoz

Kütyük

Hazugságvizsgáló Skype-hoz

Ingyenes plugin a VoIP klienshez.

Titkosszolgálatok kedvenc módszere a hazugságvizsgálat – az emberi érzelmekről árulkodó fiziológiai változások figyelésével meglepően nagy biztonsággal meg lehet állapítani, hogy a vizsgált személy igazat mond-e. Ugyan kereskedelmi forgalomban is kapható olyan alkalmazás, mely ilyen tesztek elvégzésére képes, de nagy, online csevegőprogram esetében ez az első kiegészítés, mellyel a bizalmatlanok próbára tehetik ismerőseiket.

A Kishkish Lie Detector (letöltés) a beszélők hangjának izgalmi szintjét méri, és tudatja a felhasználóval, ha az a plafont verdesi, azaz vélhetőleg a vonal túlsó végén ülő internetező nem mond igazat. Az alig másfél MB-os kiegészítés telepítése nem túlzottan bonyolult, viszont minimum követelmény a Skype harmadik generációs változatának (melyet innen lehet letölteni) megléte. Az installálás után az alkalmazás bekerül a Skype Extras felület Miscellanous menüjébe, innen indítható el a program. Alapértelmezett beállítás esetén egyébként minden egyes új Skype hanghívásnál elindul a szoftver.

Paul Amery, a VoIP szoftvert fejlesztő Ebay egyik szóvivője szerint ilyen alkalmazásokat szeretnének látni – még többet, amik felkelthetik a felhasználók érdeklődését.

A Download adatbázisunkból is letölthető Kishkish Lie Detector szabadon felhasználható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle