Connect with us

technokrata

Élőfotók az ördögi Motoroláról

Kütyük

Élőfotók az ördögi Motoroláról

Megmutatjuk, hogy hogyan mutat használat közben a Motorola új ördögi mobilja.

A korlátozott darabszámban készülő Motorola KRZR K1 Fire neve nagyon is beszédes: a készülék egész borítása tűzpiros fényezést kapott. Ezen túlmenően a telefonnak még a billentyűzete is vörös színben pompázik, vagyis esetében egy igazi ördögi mobilhoz van szerencsénk.

A divatos szétnyitható kialakítású Motorola újdonság csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Mint ismeretes, az európai Motorola K1 és az amerikai Motorola K1m közötti legfontosabb különbség abban rejlik, hogy míg a K1 GSM, addig a K1m CDMA támogatású. További lényeges eltérés, hogy az 1,3 megapixeles kamerával szerelt K1m külsején három dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők, melyeket nem kell megnyomni, hanem elég csak megérinteni őket (az LG KG800 mintájára).

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak. A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.

A K1 európai változata első körben kék színben volt elérhető, aztán pedig megjelent az ezüst és fekete változat is. A most bejelentett Fire kiadás eleinte csak Dél-Koreában lesz kapható, az európai debütálásról egyelőre nincsenek pontos információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle